Gjithsej 79 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-W1.26KXV 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga receta moderne që prodhon zinxhirë të polimerit që janë jashtëzakonisht të qëndrueshme të masës së gellit. Përshtatja e duhur e grimcave e bën masën të fuqishme dhe fleksibile dhe në të njejtën kohë ngjitës të mirë tek tipsat dhe thonjtë natyral. VEÇORITË: Dendësi me trashësi të mesme E bardhë Një fazor MËNYRA E PËRDORIMIT: Përdorni një shtresë me trashësi mesatare. Përsërisni nëse është e nevojshme. Përdorni shtresë bazë/shpërndarëse që…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-V.24CXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga recepta moderne që prodhon hallka të polimerit të masës së gellit që janë jashtëzakonisht të qëndrueshme. Përshtatja e duhur e pjesëzave e bën masën të fortë dhe fleksibile dhe në të njejtën kohë me masë ngjitëse të mirë për tipsa dhe për thonj natyral. Gellët Base One Violet janë mesatarisht të trashë. Përdorimi i formulës së ndriquesve optik modern për një efekt të kristalizuar ideal për trajtim të shtresës së…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-VT.03CXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit me një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të masës së gellit. Rradhitja e duhur e grimcave e bën masën të fortë dhe fleksibile si dhe në të njejtën kohë shumë ngjitëse në thonj natyral dhe artificial. Base One Violet – thonj të kristalizuar! Aplikimi i formulave moderne ndriçuese optike për efektin ideal të kristaltë të shtresës së tharë. Masë ngjitëse të mirë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-COD.02CXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit me një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të masës së gellit. Rradhitja e duhur e grimcave e bën masën të fortë dhe fleksibile si dhe në të njejtën kohë shumë ngjitëse në thonj natyral dhe artificial. Base One Cover Dark është një gell maskues me ngjyrë roze të errët. I përshtatshëm për njerëz me ngjyrë të errët të lëkurës. Densitet të mesëm të trashësisë me veti…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-COL.03CXVI 8.99
Base One Cover Light është gell maskues UV delikat, me hijezim të ndriquar të tulit rozë. Shumë e përshtatshme për individ të cilët kanë lëkurë të mirë. Gell me dendësi mesatare. Nivelizohet në mënyrë të duhur mbi thonj. Jep ngjyrë natyrale, në mënyrë të përkryer e kamuflon bazën dhe në mënyrë vizuele i rrit thonjt tuaj. Gelli në mënyrë të përkryer i mbulon të metat. Mund ta kombinoni pa tegel me gellët tjerë. Gellët Base One janë krijuar nga…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-COM.01CXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit me një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të masës së gellit. Rradhitja e duhur e grimcave e bën masën të fortë dhe fleksibile si dhe në të njejtën kohë shumë ngjitëse në thonj natyral dhe artificial. Base One Cover Medium UV gelli është një maskues me një ngjyrë të ngjashme me thonjtë tuaj natyral. I përshtatshëm për ata të cilët dëshirojnë një pamje…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-FP.26KXV 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga recepta moderne që prodhon hallka të polimerit të masës së gellit që janë jashtëzakonisht të qëndrueshme. Përshtatja e duhur e pjesëzave e bën masën të fortë dhe fleksibile dhe në të njejtën kohë me masë ngjitëse të mirë për tipsa dhe për thonj natyral. Base One French Pink është gell një-fazor, me trashësi mesatare dhe me ngjyrë rozë qumshti. Posedon masë ngjitëse madhështore përpos kutikulave, dhe me veti përbërëse…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-CO.25CXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit me një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të masës së gellit. Rradhitja e duhur e grimcave e bën masën të fortë dhe fleksibile si dhe në të njejtën kohë shumë ngjitëse në thonj natyral dhe artificial. Base One Cover është një gell maskues me një densitet të mesëm. Posedon veti të mira nivelizuese në sipërfaqen e thonjve. I shton thonjëve ngjyrën e tyre…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-DFP.05AXVI 8.99
Gellët e Base One janë krijuar nga receta moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit me një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të masës së gellit. Rradhitja e duhur e grimcave e bën masën e fortë dhe fleksibile si dhe në të njejtën kohë mjaftë ngjitëse si në tips poashtu edhe në thonjë natyral. Base One French Pink Dark: gell me dendësi të trashë dhe me ngjyrë roze qumështi. Masë e jashtëzakonshme ngjitëse përreth kutikuleve me veti…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-TC.16CXVI 8.99
Gellët Base One janë krijuar nga receta moderne të cilat prodhojnë zinxhirë të polimerit jashtëzakonisht të qëndrueshëm të masës së gellit. Rradhitja e duhur e grimcave e bën masën të fortë dhe fleksibile si dhe në të njejtën kohë shumë ngjitëse në thonj artificial dhe natyral. Base One Thick Clear është një UV gell, 1 fazor, i tejdukshëm dhe me një dendësi të trashë. I dizajnuar për të ndërtuar thonjtë natyral si dhe ata artificial.…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE BONDER GEL AC...
BO-BK 6.99
Gellët Base One janë krijuar duke u bazuar në formulë moderne, e cila ka mundësuar marrjen e rrjetit të qëndrueshëm të polimerit të masës së gellit. Për shkak të aranzhimit të pjesëzave të duhura, masa është shumë e qëndrueshme, elastike dhe në të njejtën kohë ka masë ngjitëse tek tipsat dhe tek baza natyrale e thoit. Cilësia e lartë e bazës së gellit Base One Bonder 15 ml e rritë masën ngjitëse të gellit. Produkti…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE BONDER GEL AC...
BO-BB 6.99
Gellët Base One janë krijuar duke u bazuar në formulë moderne, e cila ka mundësuar marrjen e rrjetit të qëndrueshëm të polimerit të masës së gellit. Për shkak të aranzhimit të pjesëzave të duhura, masa është shumë e qëndrueshme, elastike dhe në të njejtën kohë ka masë ngjitëse tek tipsat dhe tek baza natyrale e thonit. Cilësia e lartë e bazës së gellit Base One Bonder 15 ml pa acid e rritë masën ngjitëse të gellit.…
Krahaso QUICK SHOP
30%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
5902232126235 4.99 3.49
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit me një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të masës së gellit. Rradhitja e duhur e grimcave e bën masën të fortë dhe fleksibile si dhe në të njejtën kohë shumë ngjitëse në thonj natyral dhe artificial. Baza One Clear është një gell transparent, ideal për të ndërtuar thoin natyral si dhe atë artificial. Me lehtësi ju mund të përzieni elemente dhe të…
Krahaso QUICK SHOP
30%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
5902232126341 4.99 3.49
Gellët Base One janë krijuar nga një recetë moderne e cila prodhon zinxhirë të polimerit me një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të masës së gellit. Rradhitja e duhur e grimcave e bën masën të fortë dhe fleksibile si dhe në të njejtën kohë shumë ngjitëse në thonj natyral dhe artificial. Base One Pink gelli është 1 fazor, me dendësi të trashë dhe me ngjyrë roze të tejdukshme. Masë ngjitëse shumë të mirë me veti vetë nivelizuese. Rekomandohet…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-C.06DXVI 2.49
Përpilimi i veçantë i produkteve të linjës Base One mundëson që ju të mund të përsërisni pamjen e klientëve çdo ditë dhe në çdo ngjarje. Në linjën e produktit ju mund të gjeni gell me cilësi të lartë për një fazë, siç janë gellët e tillë të maskuar si dhe gellët për manekyrin model francez. Kur përdorni gellin Base One, ju mund të jeni të sigurtë që do të keni punë të rehatshme me gellët…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN UV SEALANT MATT 15ml | GEL...
4047816563929 27.99
UV Gell nga LCN përdoret për të mbështjellur thonjt dhe është në dispozicion në disa ngjyra dhe në disa lloje, prej gellit me efekt mat deri te ato me shkëlqim të madh. Aspekti fizik: vazhdueshmëri të lëngshme Efekti:  shumë i shndërritshëm Veçoritë e veçanta: Është në dispozicion me hijezime të ndryshme; përdoret vetëm në rastet kur kemi rregullim të plotë të thonjve; pa acid.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN UV SEALANT PASTEL 15ml | G...
4047816182397 27.99
UV Gell nga LCN përdoret për të mbështjellur thonjt dhe është në dispozicion në disa ngjyra dhe në disa lloje, prej gellit me efekt mat deri te ato me shkëlqim të madh. Aspekti fizik: vazhdueshmëri të lëngshme Efekti:  shumë i shndërritshëm Veçoritë e veçanta: Është në dispozicion me hijezime të ndryshme; përdoret vetëm në rastet kur kemi rregullim të plotë të thonjve; pa acid.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SEALANT OPAK 15ml | UV GEL...
4047816019914 27.99
UV Gell nga LCN përdoret për të mbështjellur thonjt dhe është në dispozicion në disa ngjyra dhe në disa lloje, prej gellit me efekt mat deri te ato me shkëlqim të madh. Aspekti fizik: vazhdueshmëri të lëngshme Efekti:  shumë i shndërritshëm Veçoritë e veçanta: Është në dispozicion me hijezime të ndryshme; përdoret vetëm në rastet kur kemi rregullim të plotë të thonjve; pa acid.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SEALANT PINK 15ml | UV GEL...
4047816020590 27.99
UV Gell nga LCN përdoret për të mbështjellur thonjt dhe është në dispozicion në disa ngjyra dhe në disa lloje, prej gellit me efekt mat deri te ato me shkëlqim të madh. Aspekti fizik: vazhdueshmëri të lëngshme Efekti:  shumë i shndërritshëm Veçoritë e veçanta: Është në dispozicion me hijezime të ndryshme; përdoret vetëm në rastet kur kemi rregullim të plotë të thonjve; pa acid.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN UV ONE COMPONENT RESIN F C...
4047816391638 27.99
Gelli resin i vetë-nivelizuar dhe me dy hapa, përmban veti ndërtuese dhe mbështjellëse. Një zgjedhje e shkëlqyer për gdhendje dhe zgjatime normale dhe të mesme. Cosmiq OCR është i  pasuruar me gur pluhur hëne për rritjen e stabilitetit dhe fuqisë. Rekomandohet për thonj të butë, fleksibil dhe mesatar. Përputhet me të gjtha LCN UV Gell resins. EFEKTI: Vetë-nivelizim, veti ndërtuese dhe mbështjellëse, shumë elastik me forcë të shtuar. KARAKTERISTIKAT: Ka shkallë të mirë të rrjedhjes, qëndrueshmëri…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN UV ONE COMPONENT RESIN PIN...
4047816207564 27.99
Gelli resin i vetë-nivelizuar dhe me dy hapa, përmban veti ndërtuese dhe mbështjellëse. Një zgjedhje e shkëlqyer për gdhendje dhe zgjatime normale dhe të mesme. Cosmiq OCR është i  pasuruar me pluhur të gurit të hënës për rritjen e stabilitetit dhe fuqisë. Rekomandohet për thonj të butë, fleksibil dhe mesatar. Përputhet me të gjtha LCN UV Gell resins. EFEKTI: Vetë-nivelizim, veti ndërtuese dhe mbështjellëse, shumë elastik dhe me forcë të shtuar. KARAKTERISTIKAT: Ka shkallë të mirë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN UV ONE COMPONENT RESIN PAS...
4047816150457 27.99
Gelli resin i vetë-nivelizuar dhe me dy hapa, përmban veti ndërtuese dhe mbështjellëse. Një zgjedhje e shkëlqyer për gdhendje dhe zgjatime normale dhe të mesme. Cosmiq OCR është i  pasuruar me pluhur të gurit të hënës për rritjen e stabilitetit dhe fuqisë. Rekomandohet për thonj të butë, fleksibil dhe mesatar. Përputhet me të gjtha LCN UV Gell resins. EFEKTI: Vetë-nivelizim, veti ndërtuese dhe mbështjellëse, shumë elastik dhe me forcë të shtuar. KARAKTERISTIKAT: Ka shkallë të mirë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN UV FM-SOFT WHITE 15ml | GE...
4047816431471 27.99
UV Gell i bardhë roze për rezultate natyrale të bardha. Ngjyra e bardhë pastel me veti shëruese të butë, për pamje natyrale me pak ngjyrë bezhë franceze. Shënim: kutia është e mbushur me ngjyrë shumë rozë, por që kur vendoset në thonj ka sasi të vogël, por merr pamje shumë e natyrshme.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN UV FM-PEARL WHITE 15ml | G...
4047816079536 27.99
Një nxitës i natyrshëm i bardhë me shtesë pa skaje, e cila është e përkryer për krijimin e thoit të bukur të gellit francez. Kjo formulë ka vazhdueshmëri më të lëngshme. Nuk është i përshtatshëm për gdhendjen e thonjve me zgjatje. Aplikoni mbi shtresën e thoit të zgjatur pas gdhendjes të thoit me gell ndërtues. Trajtimi ka ndikim brenda 2 minutash me përdorimin e LCN UV Light, dhe trajtimi me dritë LED të LCN-së bëhet brenda 60 sekondash.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN UV BONDER INTENSE 10ml | G...
4047816573195 27.99
Për thonj normal, të fortë dhe natyral. Ky agjent lidhës garanton ngjitjen optimale pa përdorimin e acidit. I përshtatshëm për thonjt normal si dhe për thonjt që kanë tendencë për t’u hequr nga gishti. E përputhshme me të gjithë gellët resin LCN UV. Mund të përdoret në kombinim me Bio Bond, për të trajtuar bazën e thonjve të dehidratuar dhe të brishtë. APLIKIMI: Aplikoni para bazës ndërtuese resin, në një shtresë e hollë, duke punuar në…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BONDIQUE UV BUILD-UP GEL 3...
4047816019921 19.99
Sistem vetë-nivelizues shumë elastik 3-në-1 (ngjitje, ndërtim & mbështjellje). Bondique është një masë ndërtuese ideale për thonj natyral me shumë shtresa, për mbulim dhe për rregullim të plotë. Rekomandohet për thonj të dobët, të butë, fleksibil dhe problematik. E përputhshme me të gjitha gellët resin të LCN-së. APLIKIMI: Së pari përdorni bazën tek thonjt natyral në një shtresë shumë të hollë, duke punuar në thonj. Aplikoni shtresë bazë për thonj në qendër të thoit, duke…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASIC 1-PHASE UV GEL M...
5906720560174 19.99
Basic Masked Gel – gell ndërtues, i trashë, me ngjyrë të veçantë të ngjashme me ngjyrën e shtratit të thoit. Rekomandohet për maskimin e mangësive (dëmtimeve mekanike) apo si zgjatës të thoit natyral. Duhet të aplikohet një shtresë e gjerë në të gjithë thonin. Mundësia tjetër është që të ndërtoni një tips të bardhë. Thahet me llambë UV 36W për një periudhë prej 2 minutash. Rekomandohet përdorimi i preparatit lustrues (Top coat, Basic Sealer).  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE PERFECT CLEAR UV GEL B...
SL010315C 12.49
Perfect High Quality UV Gel line është linjë me 3 faza, e cila është krijuar për stilistët të cilët fokusohen në cilësi. Ky produkt është tre herë me cilësi më të lartë, ofron rehati të madhe për punë dhe i bën klientët të kënaqur 100%. Linja e përkryer që nga fillimi është i zhvilluar duke i patur në konsideratë produktet më të mira të kombinuara me veti përbërëse të duhura, në mënyrë që 3 gellët…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE AI AFFINITY ICE VIOLET...
SL200130V 14.49
AFFINITY është gell i dendur, një-fazor, i cili ka masë ideale të ngjitësit për thonjt natyral si dhe për tipsat. Ngjyra është karakteristike sepse e ulë temperaturën e ngjyrës për 20% gjatë përdorimit të filterit UV të kaltër. Kjo poashtu parandalon atë nga verdhëzimi. Formula e gellëve të linjës AFFINITY është përforcuar me karakteristika të veçanta: Tiksotropi – shtim prej 20% Rritja e masës ngjitëse – shtim prej 60% Ngurtësia e hallkave të polimerit –…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE AI AFFINITY ICE PINK G...
SL200130P 14.49
AFFINITY është gell i dendur, një-fazor, i cili ka masë ideale të ngjitësit për thonjt natyral si dhe për tipsat. Ngjyra është karakteristike sepse e ulë temperaturën e ngjyrës për 20% gjatë përdorimit të filterit UV të kaltër. Kjo poashtu parandalon atë nga verdhëzimi. Formula e gellëve të linjës AFFINITY është përforcuar me karakteristika të veçanta: Tiksotropi – shtim prej 20% Rritja e masës ngjitëse – shtim prej 60% Ngurtësia e hallkave të polimerit –…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE AI AFFINITY ICE CLEAR ...
SL200130 14.49
AFFINITY është gell i dendur, një-fazor, i cili ka masë ideale të ngjitësit për thonjt natyral si dhe për tipsat. Ngjyra është karakteristike sepse e ulë temperaturën e ngjyrës për 20% gjatë përdorimit të filterit UV të kaltër. Kjo poashtu parandalon atë nga verdhëzimi. Formula e gellëve të linjës AFFINITY është përforcuar me karakteristika të veçanta: Tiksotropi – shtim prej 20% Rritja e masës ngjitëse – shtim prej 60% Ngurtësia e hallkave të polimerit –…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE AI AFFINITY ICE BLUE G...
SL200130B 14.49
AFFINITY është gell i dendur, një-fazor, i cili ka masë ideale të ngjitësit për thonjt natyral si dhe për tipsat. Ngjyra është karakteristike sepse e ulë temperaturën e ngjyrës për 20% gjatë përdorimit të filterit UV të kaltër. Kjo poashtu parandalon atë nga verdhëzimi. Formula e gellëve të linjës AFFINITY është përforcuar me karakteristika të veçanta: Tiksotropi – shtim prej 20% Rritja e masës ngjitëse – shtim prej 60% Ngurtësia e hallkave të polimerit –…
Krahaso QUICK SHOP