Gjithsej 79 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
SILCARE AI AFFINITY ICE VIOLET...
SL200115V 8.49
AFFINITY është gell i dendur, një-fazor, i cili ka masë ideale të ngjitësit për thonjt natyral si dhe për tipsat. Ngjyra është karakteristike sepse e ulë temperaturën e ngjyrës për 20% gjatë përdorimit të filterit UV të kaltër. Kjo poashtu parandalon atë nga verdhëzimi. Formula e gellëve të linjës AFFINITY është përforcuar me karakteristika të veçanta: Tiksotropi – shtim prej 20% Rritja e masës ngjitëse – shtim prej 60% Ngurtësia e hallkave të polimerit –…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE AI AFFINITY ICE PINK G...
SL200115P 8.49
AFFINITY është gell i dendur, një-fazor, i cili ka masë ideale të ngjitësit për thonjt natyral si dhe për tipsat. Ngjyra është karakteristike sepse e ulë temperaturën e ngjyrës për 20% gjatë përdorimit të filterit UV të kaltër. Kjo poashtu parandalon atë nga verdhëzimi. Formula e gellëve të linjës AFFINITY është përforcuar me karakteristika të veçanta: Tiksotropi – shtim prej 20% Rritja e masës ngjitëse – shtim prej 60% Ngurtësia e hallkave të polimerit –…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE AI AFFINITY ICE CLEAR ...
SL200115C 8.49
AFFINITY është gell i dendur, me një fazë e ka ka masë ideale të ngjitjes për thonjt natyral si dhe për tipsat. Ngjyra është karakteristike sepse e ulë temperaturën e ngjyrës për 20% gjatë përdorimit të filterit UV të kaltër. Kjo poashtu parandalon atë nga verdhëzimi. Formula e gellëve të linjës AFFINITY është përforcuar me karakteristika të veçanta: Tiksotropi – shtim prej 20% Rritja e masës ngjitëse – shtim prej 60% Ngurtësia e hallkave të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE AI AFFINITY ICE BLUE G...
SL200115B 8.49
AFFINITY është gell i dendur, një-fazor, i cili ka masë ideale të ngjitësit për thonjt natyral si dhe për tipsat. Ngjyra është karakteristike sepse e ulë temperaturën e ngjyrës për 20% gjatë përdorimit të filterit UV të kaltër. Kjo poashtu parandalon atë nga verdhëzimi. Formula e gellëve të linjës AFFINITY është përforcuar me karakteristika të veçanta: Tiksotropi – shtim prej 20% Rritja e masës ngjitëse – shtim prej 60% Ngurtësia e hallkave të polimerit –…
Krahaso QUICK SHOP
20%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE PERFECT UV GEL EUROFIB...
SL010430C 14.99 11.99
Gell me fibra të mëndafshta. Përdoret si gell ndërtues – i trashë, me përdorim të lehtë, me masë ngjitëse senzacionale në lëkurë, si dhe veti përbërëse të kënaqshme të vetë-nivelizimit. Rekomandohet për thonj ndërtues mbi tipsa dhe shabllona. Mund të kombinohet me gell të tjerë. Formulimi i veçantë i produktit e bën atë të gjendet në fibrat e gellit për të përforcuar strukturën e saj në mënyrë që të krahasohet me fuqinë e gellëve akrilik…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE PERFECT UV GEL EUROFIB...
SL010415 8.99
Gell me fibra të mëndafshta. Përdoret si gell ndërtues – i trashë, me përdorim të lehtë, me masë ngjitëse senzacionale në lëkurë, si dhe veti përbërëse të kënaqshme të vetë-nivelizimit. Rekomandohet për thonj ndërtues mbi tipsa dhe shabllona. Mund të kombinohet me gell të tjerë. Formulimi i veçantë i produktit e bën atë të gjendet në fibrat e gellit për të përforcuar strukturën e saj në mënyrë që të krahasohet me fuqinë e gellëve akrilik…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE PERFECT UV GEL EUROFIB...
SL010307C 4.99
Gell me fibra të mëndafshta. Përdoret si gell ndërtues – i trashë, me përdorim të lehtë, me masë ngjitëse senzacionale në lëkurë, si dhe veti përbërëse të kënaqshme të vetë-nivelizimit. Rekomandohet për thonj ndërtues mbi tipsa dhe shabllona. Mund të kombinohet me gell të tjerë. Formulimi i veçantë i produktit e bën atë të gjendet në fibrat e gellit për të përforcuar strukturën e saj në mënyrë që të krahasohet me fuqinë e gellëve akrilik…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE PURE LINE COVER GEL 50...
SL203150PC 14.99
Pure Line është linjë e veçantë e gellit UV, e cila përfshin gellët më të dëshirueshëm: Clear, Cover, Pink dhe Bianco. Paketimi estetik dhe i sofistikuar përshkruan pastërtinë dhe elegancën. Gellët Pure Line karakterizohen me dendësi mesatare si dhe kanë veti të larta të vetë-nivelizimit. Ato janë shumë fleksibile, nuk zverdhojnë, nuk kanë konktakt me ajër dhe ofrojnë rahati të lartë në punë. Mund t’i kombinoni me gellët e tjerë. Ato karakterizohen me veti ngjitëse…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE SECURE IT GEL 15g | GE...
LK1360 SECUR IT 5.99
Secure IT – preparat primer – bazë dhe mbrojtje – top coat në një. Përdoret lehtë me brushë. Me efikasitet të lartë – ne e përdorim një shtresë të hollë, nën dhe mbi Color IT! Shërojeni brenda 2 minutash me llambë UV 36 watt. Është i nevojshëm pastrimi pas shërimit. Ofron masë ngjitëse të jashtëzakonshme të produktit dhe e mbron ngjyrën në mënyrë të qëndrueshme. Shndëritja do të qëndroj gjatë gjithë kohës gjatë mbathjes së…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE PURE LINE COVER GEL 15...
SL203115C 5.99
Pure Line është linjë e veçantë e gellit UV, e cila përfshin gellët më të dëshirueshëm: Clear, Cover, Pink dhe Bianco. Paketimi estetik dhe i sofistikuar përshkruan pastërtinë dhe elegancën. Gellët Pure Line karakterizohen me dendësi mesatare si dhe kanë veti të larta të vetë-nivelizimit. Ato janë shumë fleksibile, nuk zverdhojnë, nuk kanë konktakt me ajër dhe ofrojnë rahati të lartë në punë. Mund t’i kombinoni me gellët e tjerë. Ato karakterizohen me veti ngjitëse…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE PURE LINE PINK GEL 50g...
SL203150P 14.99
Pure Line është linjë e veçantë e gellit UV, e cila përfshin gellët më të dëshirueshëm: Clear, Cover, Pink dhe Bianco. Paketimi estetik dhe i sofistikuar përshkruan pastërtinë dhe elegancën. Gellët Pure Line karakterizohen me dendësi mesatare si dhe kanë veti të larta të vetë-nivelizimit. Ato janë shumë fleksibile, nuk zverdhojnë, nuk kanë konktakt me ajër dhe ofrojnë rahati të lartë në punë. Mund t’i kombinoni me gellët e tjerë. Ato karakterizohen me veti ngjitëse për thonjt…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE PURE LINE PINK GEL 15g...
SL203115P 2.99
Pure Line është linjë e veçantë e gellit UV, e cila përfshin gellët më të dëshirueshëm: Clear, Cover, Pink dhe Bianco. Paketimi estetik dhe i sofistikuar përshkruan pastërtinë dhe elegancën. Gellët Pure Line karakterizohen me dendësi mesatare si dhe kanë veti të larta të vetë-nivelizimit. Ato janë shumë fleksibile, nuk zverdhojnë, nuk kanë konktakt me ajër dhe ofrojnë rahati të lartë në punë. Mund t’i kombinoni me gellët e tjerë. Ato karakterizohen me veti ngjitëse për thonjt…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE PURE LINE CLEAR GEL 50...
SL203150 14.99
Pure Line është linjë e veçantë e gellit UV, e cila përfshin gellët më të dëshirueshëm: Clear, Cover, Pink dhe Bianco. Paketimi estetik dhe i sofistikuar përshkruan pastërtinë dhe elegancën. Gellët Pure Line karakterizohen me dendësi mesatare si dhe kanë veti të larta të vetë-nivelizimit. Ato janë shumë fleksibile, nuk zverdhojnë, nuk kanë konktakt me ajër dhe ofrojnë rahati të lartë në punë. Mund t’i kombinoni me gellët e tjerë. Ato karakterizohen me veti ngjitëse për thonjt…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE PURE LINE CLEAR GEL 15...
SL203115 5.99
Pure Line është linjë e veçantë e gellit UV, e cila përfshin gellët më të dëshirueshëm: Clear, Cover, Pink dhe Bianco. Paketimi estetik dhe i sofistikuar përshkruan pastërtinë dhe elegancën. Gellët Pure Line karakterizohen me dendësi mesatare si dhe kanë veti të larta të vetë-nivelizimit. Ato janë shumë fleksibile, nuk zverdhojnë, nuk kanë kontakt me ajër dhe ofrojnë rahati të lartë në punë. Mund t’i kombinoni me gellët e tjerë. Ato karakterizohen me veti ngjitëse…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDE...
BO-P.09KXV 2.49
Base One Pink UV Gel, e trashë, rozë transparente, ideale për të ndërtuar thoin mbi tipsa si dhe mbi themelin e tij. Base One sjellë opcione për përzierjen e elementeve të ndryshme të dizajnit si dhe kombinohet me gellët e tjerë apo akrilikët. E trashë, vetë-nivelizimi sjellë një nivel të rehatisë duke e eliminuar nevojën për nivelizimin e sipërfaqes së themelit të thoit. Duke e eliminuar akrilikun, produkti acidik merret duke patur efekt më të…
Krahaso QUICK SHOP