Showing 1–32 of 34 results

20%
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE ELECTRONIC NAIL DRILLIN...
KOD1000000376 49.99 39.99
Makinë për gërryerjen e thonjëve. Efikase dhe e qëndrueshme. Përfitime shumëdimensionale. Përdoret gjatë procedurës së aplikimit të thonjëve artificialë, pas vendosjes së tipsave,  përdoret kur dëshironi ta hiqni gellin e thonjëve artificialë, si dhe për formësimin e thonjëve.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DRILLING MACHINE |...
KOD1000000375 54.99
Makinë për gërryerjen e thonjve. Kujdes i shtuar për thonjtë, gjatë procesit të heqjes së gellit. Heq gellin në mënyrë brilante, pa e dëmtuar thoin. Moderne dhe tejet efikase. Pajisje që duhet ta ketë çdo sallon bukurie.
Krahaso QUICK SHOP
58%
Krahaso QUICK SHOP
O.P.I. (IMITATION) NAIL FILE D...
KOD0005911411 0.69 0.29
Limë për thonj që i kushtohet stilimit profesional të thonjve. E prodhuar nga materiali i cilësisë së lartë që përkon me kërkesat më specifike. Është krijuar për të garantuar cilësi të lartë dhe me estetikën më të avancuar, duke krijuar standard në tregun e produkteve për stilim të thonjve.  
Krahaso QUICK SHOP
58%
Krahaso QUICK SHOP
O.P.I. (IMITATION) NAIL FILE S...
KOD0005911410 0.69 0.29
Limë për thonj që i kushtohet stilimit profesional të thonjve. E prodhuar nga materiali i cilësisë së lartë që përkon me kërkesat më specifike. Është krijuar për të garantuar cilësi të lartë dhe me estetikën më të avancuar, duke krijuar standard në tregun e produkteve për stilim të thonjve.    
Krahaso QUICK SHOP
58%
Krahaso QUICK SHOP
O.P.I. (IMITATION) NAIL FILE S...
KOD0000003318 0.69 0.29
Limë për thonj që i kushtohet stilimit profesional të thonjve. E prodhuar nga materiali i cilësisë së lartë që përkon me kërkesat më specifike. Është krijuar për të garantuar cilësi të lartë dhe me estetikën më të avancuar, duke krijuar standard në tregun e produkteve për stilim të thonjve.  
Krahaso QUICK SHOP
58%
Krahaso QUICK SHOP
O.P.I. (IMITATION) NAIL FILE B...
KOD0000003317 0.69 0.29
Limë për thonj që i kushtohet stilimit profesional të thonjve. E prodhuar nga materiali i cilësisë së lartë që përkon me kërkesat më specifike. Është krijuar për të garantuar cilësi të lartë dhe me estetikën më të avancuar, duke krijuar standard në tregun e produkteve për stilim të thonjve.  
Krahaso QUICK SHOP
58%
Krahaso QUICK SHOP
O.P.I. (IMITATION) NAIL FILE H...
KOD1000000402 0.69 0.29
Limë për thonj që i kushtohet stilimit profesional të thonjve. E prodhuar nga materiali i cilësisë së lartë që përkon me kërkesat më specifike. Është krijuar për të garantuar cilësi të lartë dhe me estetikën më të avancuar, duke krijuar standard në tregun e produkteve për stilim të thonjve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN EXCHANGEABLE FILES 240 GRI...
4047816713737 24.99
Këto lima profesionale me masë vetë-ngjitëse sjellin efekt plotësues për rehati të lartë si dhe masë të madhe higjienike përgjatë limimit të thonjve. Shtresat e limës i përshtaten dorezës së limës së shkëmbyeshme, limë e cila mund të ripërdoret për limimin e thonjve në mënyrë ambientale dhe higjienike.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
UMA COSMETICS NAIL FILE | LIMË…...
4084600017015 1.29
Limë 2 në 1 për të gjitha llojet e thonjve.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE METAL NAIL FILE | LIMË …...
KOD1000000300 0.69
Limë e drejtë metali. Kualitet i garantuar dhe cilësi e padiskutueshme. Për mirëmbajtjen e thonjëve dhe ujdisjen e tyre. Është shumë e shkathët dhe, padyshim, një shoqëruese ideale për ta pasur afër vetës gjatë gjithë kohës.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BUFFER NAIL FILE | LIMË…...
KOD1000000403 0.69
Bllok lëmues, me cilësi shumë të lartë, për lëmimin e thonjve shtojcë, thonjve akrilikë, tipsëve, thonjve natyralë; Dizajn me 4 anësorë për të siguruar përshtatshmëri gjatë përdorimit; Është vegël e vogël arti për ta formësuar sipërfaqen jo të rrafshët para përdorimit të UV gellit dhe akrilikut; Mund të përdoret para aplikimit të llakut me ngjyrë apo trajtimeve të tjera për thonj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FILE 100/180 | LIMË E …...
KOD0000033644 0.69
Limë e dyanshme, me cilësi të lartë për përdorim profesional dhe personal. Ka një formulë të re të sipërfaqes gërryese të cilës nuk i dobësohet sipërfaqja gjatë gërryerjes së thoit.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN EXCHANGEABLE FILES 180 GRI...
4047816713720 24.49
Asortiment i gjerë i LCN për të punuar profesionalsht me thonj artificial dhe natyral. Me 180 gurraleca. Këto lima profesionale me formë harkore dhe vetë-ngjitëse ofrojnë efekt lëmues për rehati të lartë si dhe përmbushin kërkesat higjienike derisa jeni duke i lëmuar thonjt.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN EXCHANGEABLE FILES 100 GRI...
4047816713713 18.49
Asortiment i gjerë i LCN për të punuar profesionalsht me thonj artificial dhe natyral. Me 100 gurraleca. Këto lima profesionale me formë harkore dhe vetë-ngjitëse ofrojnë efekt lëmues për rehati të lartë si dhe përmbushin kërkesat higjienike derisa jeni duke i lëmuar thonjt.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BOW EXCHANGEABLE FILE HAND...
4047816714277 3.49
Limë për llak me sipërfaqe të veçantë për shkëlqim jashtëzakonisht të lartë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BOW EXCHANGEABLE FILES 180...
4047816714253 24.99
Asortiment i gjerë i LCN për të punuar profesionalsht me thonj artificial dhe natyral. Me 180 guraleca. Këto lima profesionale me formë harkore dhe vetë-ngjitëse ofrojnë efekt lëmues për rehati të lartë si dhe përmbushin kërkesat higjienike derisa jeni duke i lëmuar thonjt.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN JUMBO FILES 100/180 | LIMË…...
4047816141974 1.19
Këto lima profesionale me formë harkore dhe vetë-ngjitëse, ofrojnë efekt lëmues për rehati të lartë si dhe përmbushin kërkesat higjienike derisa jeni duke i lëmuar thonjt.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN PROFI FILE THIN SPECIAL 10...
4047816141882 0.99
Asortiment i gjerë i LCN për të punuar profesionalsht me thonj artificial dhe natyral. Këto lima profesionale me formë harkore dhe vetë-ngjitëse ofrojnë efekt lëmues për rehati të lartë si dhe përmbushin kërkesat higjienike derisa jeni duke i lëmuar thonjt.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN EXCHANGABLE FILES GRIT 240...
36938 18.49
Asortiment i gjerë i LCN për të punuar profesionalsht me thonj artificial dhe natyral. Me 240 gurraleca. Këto lima profesionale me formë harkore dhe vetë-ngjitëse ofrojnë efekt lëmues për rehati të lartë si dhe përmbushin kërkesat higjienike derisa jeni duke i lëmuar thonjt.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE FOOT FILE | LIMË E BARD…...
KOD0000033631 0.99
Beauty Impex sjell cilësi të lartë të standardeve të cilësisë. Lima për pedikyr të shputave me shpejtësi redukton dhe zbutë lythët, sipërfaqet e thara tek pjesët e epërme dhe anash shputës e gishtit të këmbës, duke e bërë atë tejet të lëmuar. Derisa e perdorni këtë vegël dore, do t’i largoni edhe llythët më të vrazhdë, në mënyrë efektive. Kjo limë për shputa të këmbës është dizajnuar në mënyrë të veçantë, si pjesë e familjes…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL FILE | LIMË BLLOK …...
KOD0000003332 0.69
Bllok lëmues me cilësi shumë të lartë për lëmimin e thonjve shtojcë/thonjve akrilik/tipsëve/thonjve natyral Dizajn me 4 anësorë për përshtatshmëri gjatë përdorimit Është vegël e vogël arti për të formësuar sipërfaqen jo të rrafshët para përdorimit të UV gellit dhe akrilikut Mund të përdoret para aplikimit të llakut me ngjyrë apo trajtimeve të tjera për thonj  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL ELECTRIC MACHINE F...
IBL-ND013 4.49
Pajisje e dizajnuar për  përkujdesjen ndaj thonjve. E përshtatshme për manikyr dhe pedikyr. Mund të përdoret për thonjtë natyralë, si dhe ata artificialë. Lustron mrekullisht dhe formëson thonjtë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DRILLING MACHINE P...
DM-202 59.99
Veçoritë: 100% brend i ri me cilësi të lartë! Dizajn me peshë të lehtë për veprim preciz dhe e mbartshme E përshtatshme për padikyr dhe manikyr. E përkryer për përdorim profesional dhe për shtëpi. E përshtatshme edhe për njerëz edhe për kafshë shtëpiake.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN EXCHANGEABLE PROFI PINK FI...
4047816713744 3.49
“High Polish File” me sipërfaqe të jashtëzakonshme. Ofron shkëlqim jashtëzakonisht të lartë. Dezinfektohet me sprej.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN CALLUS FILE MODERN LINE 80...
4047816545338 6.99
Linja moderne e artroskopit korneal është shumë e përshtatshme dhe e largon lëkurën korneale në tërësi dhe në mënyrë efektive. Mund të lahet dhe të dezinfektohet.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DRILLING MACHINE G...
MM-2500 39.99
Makinë për gërryerjen e thonjve. Kujdes i shtuar për thonjtë, gjatë procesit të heqjes së gellit. Heq gellin në mënyrë brilante, pa e dëmtuar thoin. Moderne dhe tejet efikase. Pajisje që duhet ta ketë çdo sallon bukurie.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BANANA BUFFER WHITE 120/24...
4047816088576 0.99
Ideale për përgatitjen e thonjve natyral.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BUFFER AND POLISH BLOCK | ...
4047816326364 0.99
Ideale për përfundimin e modelit para aplikimit të gellit, me madhësi të pëllëmbës së dorës.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BANANA FILE WHITE COARSE 1...
4047816141950 0.99
Limë me formë të bananes. Duhet të dezinfektohet me sprej pas përdorimit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN CALLOUS REMOVER BIT 1x4pcs...
14003 19.99
Pjesë për trapan (drill), të përshtatshme për trajtimin dhe përkujdesjen e shputës së këmbës. Heqës i kallos që formohët në shputë të këmbës. Me 3 kapaqe që mund të ndërrohen.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE WOODEN FOOT FILE | LIMË…...
KOD0000003304 0.99
BeautyImpex sjell cilësi të lartë Pedicure Foot File ISO të standardeve të cilësisë. Lima për pedikyr të shputave me shpejtësi redukton dhe zbut lythët, sipërfaqet e thara te pjesët e epërme dhe anash shputës e gishtit të këmbës, duke e bërë atë të lëmuar. Derisa e përdorni këtë vegël dore, do t’i largoni edhe lythët më të vrazhdë në mënyrë efektive. Kjo limë për shputa të këmbëve është e dizajnuar në mënyrë të veçantë si…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE FILE 100/180 | LIMË HA…...
KOD0000033645 0.69
Limë profesionale me formë harkore që ka rezistencë domethënëse.  
Krahaso QUICK SHOP