Gjithsej 143 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
RIMMEL STEP1 SUPER GEL FRENCH ...
30121577 2.59
Zbulim i madh në gellët për thonj Manikyr francez me përfundim mahnitës të gellit E lehtë, aplikim pa shtresa me brushë precize. Pa llambë UV, pa telashe!  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BOURJOIS GEL SILICONE 1 SECOND...
3052503535814 5.19
1 sekondë për një thua … dhe pjesa tjetër e kohës për veten! 2 inovacione Bourjois për një sekondë për një thua: 1 brushë të re + 1 formula të fuqishme = shpejtësi dhe efikasitet Brusha e inovacionit: Një brushë panoramike, tepër e zgjuar !!! Extra e gjërë, ajo përputhet në mënyrë të përkryer me formën e thonit duke iu përshtatur gjerësisë së saj. Një shtresë është e mjaftueshme. Zero njolla!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BOURJOIS GEL SILICONE 1 SECOND...
3052503530307 5.19
1 sekondë për një thua … dhe pjesa tjetër e kohës për veten! 2 inovacione Bourjois për një sekondë për një thua: 1 brushë të re + 1 formula të fuqishme = shpejtësi dhe efikasitet Brusha e inovacionit: Një brushë panoramike, tepër e zgjuar !!! Extra e gjërë, ajo përputhet në mënyrë të përkryer me formën e thonit duke iu përshtatur gjerësisë së saj. Një shtresë është e mjaftueshme. Zero njolla!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BOURJOIS GEL SILICONE 1 SECOND...
3052503535210 5.19
1 sekondë për një thua … dhe pjesa tjetër e kohës për veten! 2 inovacione Bourjois për një sekondë për një thua: 1 brushë të re + 1 formula të fuqishme = shpejtësi dhe efikasitet Brusha e inovacionit: Një brushë panoramike, tepër e zgjuar !!! Extra e gjërë, ajo përputhet në mënyrë të përkryer me formën e thonit duke iu përshtatur gjerësisë së saj. Një shtresë është e mjaftueshme. Zero njolla!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BOURJOIS GEL SILICONE 1 SECOND...
3052503535111 5.19
1 sekondë për një thua … dhe pjesa tjetër e kohës për veten! 2 inovacione Bourjois për një sekondë për një thua: 1 brushë të re + 1 formula të fuqishme = shpejtësi dhe efikasitet Brusha e inovacionit: Një brushë panoramike, tepër e zgjuar !!! Extra e gjërë, ajo përputhet në mënyrë të përkryer me formën e thonit duke iu përshtatur gjerësisë së saj. Një shtresë është e mjaftueshme. Zero njolla!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BOURJOIS GEL SILICONE 1 SECOND...
3052503534602 5.19
1 sekondë për një thua … dhe pjesa tjetër e kohës për veten! 2 inovacione Bourjois për një sekondë për një thua: 1 brushë të re + 1 formula të fuqishme = shpejtësi dhe efikasitet Brusha e inovacionit: Një brushë panoramike, tepër e zgjuar !!! Extra e gjërë, ajo përputhet në mënyrë të përkryer me formën e thonit duke iu përshtatur gjerësisë së saj. Një shtresë është e mjaftueshme. Zero njolla!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BOURJOIS GEL SILICONE 1 SECOND...
3052503532806 5.19
1 sekondë për një thua … dhe pjesa tjetër e kohës për veten! 2 inovacione Bourjois për një sekondë për një thua: 1 brushë të re + 1 formula të fuqishme = shpejtësi dhe efikasitet Brusha e inovacionit: Një brushë panoramike, tepër e zgjuar !!! Extra e gjërë, ajo përputhet në mënyrë të përkryer me formën e thonit duke iu përshtatur gjerësisë së saj. Një shtresë është e mjaftueshme. Zero njolla!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BOURJOIS GEL SILICONE 1 SECOND...
3052503531205 5.19
1 sekondë për një thua … dhe pjesa tjetër e kohës për veten! 2 inovacione Bourjois për një sekondë për një thua: 1 brushë të re + 1 formula të fuqishme = shpejtësi dhe efikasitet Brusha e inovacionit: Një brushë panoramike, tepër e zgjuar !!! Extra e gjërë, ajo përputhet në mënyrë të përkryer me formën e thonit duke iu përshtatur gjerësisë së saj. Një shtresë është e mjaftueshme. Zero njolla!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BOURJOIS GEL SILICONE 1 SECOND...
3052503531106 5.19
1 sekondë për një thua … dhe pjesa tjetër e kohës për veten! 2 inovacione Bourjois për një sekondë për një thua: 1 brushë të re + 1 formula të fuqishme = shpejtësi dhe efikasitet Brusha e inovacionit: Një brushë panoramike, tepër e zgjuar !!! Extra e gjërë, ajo përputhet në mënyrë të përkryer me formën e thonit duke iu përshtatur gjerësisë së saj. Një shtresë është e mjaftueshme. Zero njolla!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BOURJOIS GEL SILICONE 1 SECOND...
3052503530406 5.19
1 sekondë për një thua … dhe pjesa tjetër e kohës për veten! 2 inovacione Bourjois për një sekondë për një thua: 1 brushë të re + 1 formula të fuqishme = shpejtësi dhe efikasitet Brusha e inovacionit: Një brushë panoramike, tepër e zgjuar !!! Extra e gjërë, ajo përputhet në mënyrë të përkryer me formën e thonit duke iu përshtatur gjerësisë së saj. Një shtresë është e mjaftueshme. Zero njolla!
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH NOBODY BUT...
039013657307 11.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH 262BG BUXO...
039013657321 11.99
Nga koleksioni Nude i IBD E kuqe-kafe e thellë Shkëlqim të lartë dhe qëndrueshmëri të gjatë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH MAGNETIC E...
039013665975 11.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH BEAUTY SLE...
039013570552 11.99
2 javë qëndrueshmëri Thahet për disa minuta nën UV Ngjyrë e bukur vibrante Lehtë për tu përdorur
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH MAGNETIC P...
039013666002 11.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH DARE TO BE...
039013569167 11.99
Merr fuqinë e akrilikëve dhe pamjen e qartë të gellave Duket natyrshëm në thonj dhe janë ideale Pa aromë, dhe kanë një shkëlqim të përhershëm të lartë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH MAGNETIC N...
039013665968 11.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH 258BG SINF...
039018654844 11.99
Nga koleksioni Nude i IBD E përhimë e ngrohtë Shkëlqim të lartë dhe qëndrueshmëri të gjatë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH MAGNETIC F...
039013665951 11.99
Nga koleksioni Aurora Nights i IBD-së Një përzierje e ndritshme, e guximshme e purpur dhe e kuqe Përmban 20% pigment më shumë sesa xhelët e konkurrentëve dhe vjen me një magnet në formë të lopatës për të lejuar dizajne pa fund.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH CARTE BLAN...
039013569112 11.99
100% formulë e pastërt gelli që përdoret si gell i vërtetë klasik me një shishe aplikimi të lehtë. thahet në Led për 30 sec dhe UV për 2 min. Hiqet shumë lehtë për disa minuta pa asnjë dëm per thonin natyral.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH MAGNETIC S...
039013665999 11.99
Nga koleksioni Aurora Nights i IBD-së Një jeshile e errët me shkelqim mente Përmban 20% pigment më shumë sesa xhelët e konkurrentëve dhe vjen me një magnet në formë të lopatës për të lejuar dizajne pa fund.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH BARDOT IND...
039013569808 11.99
Një formulë 100% e pastër xhel që përdoret si një xhel klasik, por zbatohet si një manikyrin e thonjve. Aplikoni atë vetëm si polish dhe shpërblehuni me ngjyrë më të pasur . Gjithashtu mbron thonjtë natyral me mbajtje më të fortë dhe të gjatë. Thahet shpejt nën dritën LED ose UV. Hiqet lehtë në vetëm 10 minuta.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH MAGNETIC M...
039013665982 11.99
Nga koleksioni Aurora Nights i IBD-së Një e kaltërt e mesnatës me një shkëlqim me ngjyrë qielli Përmban 20% pigment më shumë sesa xhelët e konkurrentëve dhe vjen me një magnet në formë të lopatës për të lejuar dizajne pa fund.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH BUT FIRST&...
039013657253 11.99
Nga koleksioni Nude i IBD Nude e lehtë, e zbehur Shkëlqim të lartë dhe qëndrueshmëri të gjatë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH SINGAPORE ...
039013665791 11.99
Merr fuqinë e akrilikëve dhe pamjen e qartë të gellave Duket natyrshëm në thonj dhe janë ideale Pa aromë, dhe kanë një shkëlqim të përhershëm të lartë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH CHARIMNG C...
039013566753 11.99
Merr fuqinë e akrilikëve dhe pamjen e qartë të gellave Duket natyrshëm në thonj dhe janë ideale Pa aromë, dhe kanë një shkëlqim të përhershëm të lartë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH PERFECTLY ...
039013567798 11.99
Merr fuqinë e akrilikëve dhe pamjen e qartë të gellave Duket natyrshëm në thonj dhe janë ideale Pa aromë, dhe kanë një shkëlqim të përhershëm të lartë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH SCARLETT O...
039013566777 11.99
Merr fuqinë e akrilikëve dhe pamjen e qartë të gellave Duket natyrshëm në thonj dhe janë ideale Pa aromë, dhe kanë një shkëlqim të përhershëm të lartë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH INDIE OASI...
039013566678 11.99
Merr fuqinë e akrilikëve dhe pamjen e qartë të gellave Duket natyrshëm në thonj dhe janë ideale Pa aromë, dhe kanë një shkëlqim të përhershëm të lartë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH FALLING FO...
039013565862 11.99
Merr fuqinë e akrilikëve dhe pamjen e qartë të gellave Duket natyrshëm në thonj dhe janë ideale Pa aromë, dhe kanë një shkëlqim të përhershëm të lartë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH PEP SQUAD ...
039013566791 11.99
Merr fuqinë e akrilikëve dhe pamjen e qartë të gellave Duket natyrshëm në thonj dhe janë ideale Pa aromë, dhe kanë një shkëlqim të përhershëm të lartë
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
IBD JUST GEL POLISH LUCKY RED ...
039013565848 11.99
Merr fuqinë e akrilikëve dhe pamjen e qartë të gellave Duket natyrshëm në thonj dhe janë ideale Pa aromë, dhe kanë një shkëlqim të përhershëm të lartë
Krahaso QUICK SHOP