Gjithsej 9 Produkte.

35%
Krahaso QUICK SHOP
SET PËR THONJ UV & LED 1x…...
KOD0005911789 45.98 29.99
UV & LED llambë 36w x 1 copë: Dizajn mode: me formë diamanti 3D dhe dizajn mahnitës të paketimit. Kjo makinë posedon sensor automatik me rreze të kuqe. Do të filloj të funksionojë automatikisht kur duart të futen brenda dhe, poashtu, do të fiket automatikisht kur duart do të tërhiqen, apo kur koha në kohëmatës mbaron. Kohëmatës me 3 rregullues të kohës: 10s/30s/60s. Silcare gell ndërtues (Clear) 30gr x 1 copë: Baza One Clear është një gell transparent,…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE NAIL TIP GLUE 7.5g | N...
5906720569535 1.49
Ngjitës për thonj me brushë. Siguron ngjitje të mirë të thoit artificial në bazë të thoit natyral. Gjithashtu mund të ngjisni dekorime të ndryshme. Tharje transparente, e shpejtë dhe shumë e qëndrueshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO NAIL GLUE BRUSH-ON 10g ...
KOD1000000392 1.49
Ngjitës për thonj me brushë. Siguron ngjitje të mirë të thoit artificial në bazë të thoit natyral. Gjithashtu mund të ngjisni dekorime të ndryshme. Tharje transparente, e shpejtë dhe shumë e qëndrueshme.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO NAIL GLUE BRUSH-ON 7g |...
KOD1000000391 0.99
Ngjitës për thonj me brushë. Siguron ngjitje të mirë të thoit artificial në bazë të thoit natyral. Gjithashtu mund të ngjisni dekorime të ndryshme. Tharje transparente, e shpejtë dhe shumë e qëndrueshme.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE BYB BOND NAIL GLUE 3g |...
KOD1000000390 0.49
Ngjitës për thonj, i një kualiteti tejet të lartë. Përdoreni në thonjtë tuaj me stil ngjitësin Bond. Ngjitësi Bond është i bërë nga përbërës që njihen për eliminimin e mikrobeve dhe parandalimin e rritjes së kërpudhave, formulë e cila mbron fuqishëm thonjtë artificialë.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE NAIL TIP GLUE 3g | NGJ...
KOD0000033643 0.99
Ngjitësi siguron një kapje të shkëlqyeshme për thonjtë artificial në bazën e thonjve. Brusha ndihmon për të shpërndarë ngjitësin në mënyrë të barabartë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BRUSH NAIL GLUE 10g | NGJI...
4047816269524 4.49
Ngjitës i veçantë për thonj dhe gjithçka çfarë ju përket thonjve. VEÇORITË: e bazuar në Cyanacrylate EFEKTI: ngjitje brenda sekondash VEÇORITË: aplikim i lehtë me brushë në kapak, vazhdueshmëri mesatare të viskozitetit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE KNAIL NAIL GLUE 10g | N...
6958748705791 1.19
Ngjitësi për thonj është ai ngjitës që e bën të tërën! Tharja e shpejtë, formula hiper-alergjike e bën aplikimin e thonjve, tipsëve dhe mbështjelljen të lehtë. Përdoreni në lëkurë të ndjeshme për të riparuar thonjt e qarë apo të thyer, gjithashtu! Dizajni për përdorim të lehtë siguron saktësi piketimi, derisa aplikatori me duar të pastra parandalon zhvillimin e ngjitësit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN GEL GLUE 3g | NGJITËS PËR …...
4047816241001 5.49
Ngjitës i veçantë për thonjt kozmetik bazuar në cyanarcylate në vazhdueshmërinë e produkteve të ngjajshme me gellin. Ideale për thonj.  
Krahaso QUICK SHOP