Gjithsej 1265 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MANICURE EQUIPMENT IBL-...
IBL-NC12 0.99
Veçoritë: Brend i ri. E prodhuar nga çeliku inoks. Shtypës me fund të dyfisht për shtypjen dhe prerjen e kutikulës së thoit. Fundi që duket si lugë (me fund të lakuar) përdoret për shtypjen e kutikulave – dizajni lehtësisht ndihmon në formësimin e kutikulave. Brisku i heq mbetjet e lwkurës që janë të vështira të hiqen në thonj dhe është madhështore për largimin e ngjitësit kur përdorni thonj akrilik. E përshtatshme për përdorim në sallone profesionale…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
DELIA ACETON NAIL POLISH REMOV...
5906750894980 0.69
Largues i llakut glycerin – rozë. Largon në mënyrë efektive që lloj të llakut Shpërndahet në mënyrë të duhur, llaku mbi gishtat nuk kundërmon Glicerina aktive përforcon dhe ushqen thonjt, duke i bërë ato me shkëlqim  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BELL NAIL POLISH FRENCH MANICU...
5907446664634 1.49
Manikyri francez është mëynra më impresive për dekorimin e thonjve. Oferta më e re për manikyr francez përbëhet nga 3 hijezime: 3 nga to janë të pasuruara me pjesëza që reflektojnë dritë dhe 3 të tjerat me shkëlqim të pazakonshëm. Kutia gjithashtu përmban smal të bardhë mbulues për tipsa. U sjellë thonjve pamje të sofistikuar dhe të bukur. Brusha e prerë në mënyrë precize e lehtëson aplikimin.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BELL NAIL POLISH FRENCH MANICU...
5907446664641 1.49
Manikyri francez është mëynra më impresive për dekorimin e thonjve. Oferta më e re për manikyr francez përbëhet nga 3 hijezime: 3 nga to janë të pasuruara me pjesëza që reflektojnë dritë dhe 3 të tjerat me shkëlqim të pazakonshëm. Kutia gjithashtu përmban smal të bardhë mbulues për tipsa. U sjellë thonjve pamje të sofistikuar dhe të bukur. Brusha e prerë në mënyrë precize e lehtëson aplikimin.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GELL SCULPTURED TIP EXT...
IBL-NF08 2.99
Formë për zgjatjen e thonjëve. Veçoritë: Forma me vetë-ngjitje për thonj; Për përdorim profesional apo për shtëpi; Është e përsosur për përkujdesje ndaj thoit; Shumë e përshtatshme për zgjatjen e thonjëve me akrilik/zgjatje të thonjve me UV gell; Gjatësia dhe numrat janë të shënjuara në secilën formë për zgjatje të thonjve, të cilat mund të sjellin udhëzim të saktë për t’i bërë thonjtë të duken bukur.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GELL SCULPTURED TIP EXT...
IBL-NF05 5.49
Veçoritë: Forma vetëngjitëse për thonj. Për përdorim profesional apo për shtëpi. Është e përsosur për përkujdesje ndaj thoit, gjatë punës me drunj si dhe për përdorim tjetër sipas dëshirës në sallon. Shumë e përshtatshme për zgjatjen e thonjve me akrilik/zgjatje të thonjve me UV gell. Gjatësia dhe numrat janë të shënjuara në secilën formë për zgjatje të thonjve të cilat mund të sjellin udhëzim të saktë për t’i bërë thonjt të duken bukur.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL ELECTRIC MACHINE F...
IBL-ND017 9.99
Limë për makinë elektrike të thonjve. Pajisje e dizajnuar për  përkujdesjen ndaj thonjve. E përshtatshme për manikyr dhe pedikyr. Mund të përdoret për thonjtë natyralë, si dhe ata artificialë. Lustron mrekullisht dhe formëson thonjtë.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL ELECTRIC MACHINE F...
IBL-ND014 5.49
Limë për makinë elektrike të thonjve. Pajisje e dizajnuar për  përkujdesjen ndaj thonjve. E përshtatshme për manikyr dhe pedikyr. Mund të përdoret për thonjtë natyralë, si dhe ata artificialë. Lustron mrekullisht dhe formëson thonjtë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL UV LAMP 9w | UV LL...
IBL-L082 10.99
Cilësi 100% e lartë Trajtim/tharje të gellit për thonj si dhe pastrim/sterilizim të thonjve E përshtatshme edhe për thonj të dorës por edhe për thonj të këmbës Funksionon lehtësisht; instaloni dritën tub, futni llambën në prizë, vendosni thonjt tuaj ndër dritën tub dhe fillon të punoj. E përkryer për përdorim në sallone apo për shtëpi  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DECORATIONS IBL-D0...
IBL-D05 2.49
Dekorime për thonj. Figura të lezetshme për stilizimin e thonjëve. Hijeshi dhe estetikë për thonjtë tuaj. Veçoritë dhe përdorimi: 100% brend i ri me cilësi të lartë; Dekorime për thonj; E lehtë për t’u përdorur në thonjtë natyralë dhe artificialë; Pastrojeni sipërfaqen e thonjëve, bëni me brushë llakun bazë dhe vendosni atë mbi thonj.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DECORATIONS IBL-D5...
IBL-D59 2.49
Veçoritë: 100% brend i ri me cilësi të lartë Dekorim për thonj E lehtë për tu përdorur në thonjt natyral dhe artificial Pastrojeni sipërfaqen e thonjve, bëni me brushë llakun bazë për thonj dhe vendosni atë mbi thonj Mbështjellni me topcoat të pastër  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL WOODEN STICKS 1x10...
IBL-H11 1.99
Shkopinj për thonj. Shtypin kutikulat dhe i përgatisin thonjtë për procesin e ngjyrosjes, apo ndonjë proces tjetër manikyri. Veçoritë: Është shkop druri me skaje përfunduese të dyfishtë për manikyr/dekorim të thonjve/pedikyr; Ka formën e lopatës një njërin skaj dhe maje të mrephtë në tjetrin; Shkopi nga druri nuk i dëmton thonjtë tuaj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL MAGNET PENCIL | LA...
IBL-H14 0.79
Laps magnet për thonj. Shumë i lehtë për t’u përdorur. Kap figurën e dëshiruar nga klienti me majën magnetike të tij dhe e vendos në thonj. I pazëvendësueshëm kur bir fjala për stilizime të shpejta dhe të lehta. Veçoritë: Brend i ri dhe cilësi e lartë; Vegël e domosdoshme për stilizim; Mënyrë e lehtë dhe e shpejtë për të krijuar thonj të bukur me qëndrueshmëri të gjatë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BELL NAIL POLISH FASHION COLOU...
5901812092779 1.49
Mos u frikësoni nga ngjyrat intenzive dhe ekstravagante! Ju do t’i gjeni ato në linjën e hypoallergic nail polish Fashion Colour! Formula moderne e ngjyrës së thonjve garanton mbulim të përkryer pas aplikimit të parë! Qëndrueshmëri të jashtëzakonshme dhe ngjitës të garantuar! Aplikim shumë të lehtë dhe të kënaqshëm mbi thonjt pa efektin e njollave! Nuk përmbajnë toluene të dëmshme apo përbërës formaldehid.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BELL NAIL POLISH FASHION COLOU...
5901812092762 1.49
Mos u frikësoni nga ngjyrat intenzive dhe ekstravagante! Ju do t’i gjeni ato në linjën e hypoallergic nail polish Fashion Colour! Formula moderne e ngjyrës së thonjve garanton mbulim të përkryer pas apkimit të parë! Qëndrueshmëri të jashtëzakonshme dhe ngjitës të garantuar! Aplikim shumë të lehtë dhe të kënaqshëm mbi thonjt pa efektin e njollave! Nuk përmbajnë toluene të dëmshme apo përbërës formaldehid.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BELL NAIL POLISH FASHION COLOU...
5901812092731 1.49
Mos u frikësoni nga ngjyrat intenzive dhe ekstravagante! Ju do t’i gjeni ato në linjën e hypoallergic nail polish Fashion Colour! Formula moderne e ngjyrës së thonjve garanton mbulim të përkryer pas apkimit të parë! Qëndrueshmëri të jashtëzakonshme dhe ngjitës të garantuar! Aplikim shumë të lehtë dhe të kënaqshëm mbi thonjt pa efektin e njollave! Nuk përmbajnë toluene të dëmshme apo përbërës formaldehid.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE FINGER GLOVES 1x100pcs ...
IBL-H26 2.49
Sjellin mbrojtje të përgjithshme nga kontakti me kemikale dhe tretës; Madhështore për përdorim me pambuk, për të thithur gellin, si dhe për ekstrakte gjatë aplikimit të kozmetikës në fytyrë; Mund, poashtu, të përdoren për t’i mbrojtur plagët nga hidratimi dhe si mbrojtje nga kontakti me klientët.  
Krahaso QUICK SHOP