Gjithsej 1260 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GELL SCULPTURED TIP EXT...
IBL-NF08 2.99
Formë për zgjatjen e thonjëve. Veçoritë: Forma me vetë-ngjitje për thonj; Për përdorim profesional apo për shtëpi; Është e përsosur për përkujdesje ndaj thoit; Shumë e përshtatshme për zgjatjen e thonjëve me akrilik/zgjatje të thonjve me UV gell; Gjatësia dhe numrat janë të shënjuara në secilën formë për zgjatje të thonjve, të cilat mund të sjellin udhëzim të saktë për t’i bërë thonjtë të duken bukur.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE GELL SCULPTURED TIP EXT...
IBL-NF05 5.49
Veçoritë: Forma vetëngjitëse për thonj. Për përdorim profesional apo për shtëpi. Është e përsosur për përkujdesje ndaj thoit, gjatë punës me drunj si dhe për përdorim tjetër sipas dëshirës në sallon. Shumë e përshtatshme për zgjatjen e thonjve me akrilik/zgjatje të thonjve me UV gell. Gjatësia dhe numrat janë të shënjuara në secilën formë për zgjatje të thonjve të cilat mund të sjellin udhëzim të saktë për t’i bërë thonjt të duken bukur.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL ELECTRIC MACHINE F...
IBL-ND017 9.99
Limë për makinë elektrike të thonjve. Pajisje e dizajnuar për  përkujdesjen ndaj thonjve. E përshtatshme për manikyr dhe pedikyr. Mund të përdoret për thonjtë natyralë, si dhe ata artificialë. Lustron mrekullisht dhe formëson thonjtë.    
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL ELECTRIC MACHINE F...
IBL-ND014 5.49
Limë për makinë elektrike të thonjve. Pajisje e dizajnuar për  përkujdesjen ndaj thonjve. E përshtatshme për manikyr dhe pedikyr. Mund të përdoret për thonjtë natyralë, si dhe ata artificialë. Lustron mrekullisht dhe formëson thonjtë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL UV LAMP 9w | UV LL...
IBL-L082 10.99
Cilësi 100% e lartë Trajtim/tharje të gellit për thonj si dhe pastrim/sterilizim të thonjve E përshtatshme edhe për thonj të dorës por edhe për thonj të këmbës Funksionon lehtësisht; instaloni dritën tub, futni llambën në prizë, vendosni thonjt tuaj ndër dritën tub dhe fillon të punoj. E përkryer për përdorim në sallone apo për shtëpi  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DECORATIONS IBL-D0...
IBL-D05 2.49
Dekorime për thonj. Figura të lezetshme për stilizimin e thonjëve. Hijeshi dhe estetikë për thonjtë tuaj. Veçoritë dhe përdorimi: 100% brend i ri me cilësi të lartë; Dekorime për thonj; E lehtë për t’u përdorur në thonjtë natyralë dhe artificialë; Pastrojeni sipërfaqen e thonjëve, bëni me brushë llakun bazë dhe vendosni atë mbi thonj.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL DECORATIONS IBL-D5...
IBL-D59 2.49
Veçoritë: 100% brend i ri me cilësi të lartë Dekorim për thonj E lehtë për tu përdorur në thonjt natyral dhe artificial Pastrojeni sipërfaqen e thonjve, bëni me brushë llakun bazë për thonj dhe vendosni atë mbi thonj Mbështjellni me topcoat të pastër  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL WOODEN STICKS 1x10...
IBL-H11 1.99
Shkopinj për thonj. Shtypin kutikulat dhe i përgatisin thonjtë për procesin e ngjyrosjes, apo ndonjë proces tjetër manikyri. Veçoritë: Është shkop druri me skaje përfunduese të dyfishtë për manikyr/dekorim të thonjve/pedikyr; Ka formën e lopatës një njërin skaj dhe maje të mrephtë në tjetrin; Shkopi nga druri nuk i dëmton thonjtë tuaj.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL MAGNET PENCIL | LA...
IBL-H14 0.79
Laps magnet për thonj. Shumë i lehtë për t’u përdorur. Kap figurën e dëshiruar nga klienti me majën magnetike të tij dhe e vendos në thonj. I pazëvendësueshëm kur bir fjala për stilizime të shpejta dhe të lehta. Veçoritë: Brend i ri dhe cilësi e lartë; Vegël e domosdoshme për stilizim; Mënyrë e lehtë dhe e shpejtë për të krijuar thonj të bukur me qëndrueshmëri të gjatë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BELL NAIL POLISH FASHION COLOU...
5901812092779 1.49
Mos u frikësoni nga ngjyrat intenzive dhe ekstravagante! Ju do t’i gjeni ato në linjën e hypoallergic nail polish Fashion Colour! Formula moderne e ngjyrës së thonjve garanton mbulim të përkryer pas aplikimit të parë! Qëndrueshmëri të jashtëzakonshme dhe ngjitës të garantuar! Aplikim shumë të lehtë dhe të kënaqshëm mbi thonjt pa efektin e njollave! Nuk përmbajnë toluene të dëmshme apo përbërës formaldehid.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BELL NAIL POLISH FASHION COLOU...
5901812092762 1.49
Mos u frikësoni nga ngjyrat intenzive dhe ekstravagante! Ju do t’i gjeni ato në linjën e hypoallergic nail polish Fashion Colour! Formula moderne e ngjyrës së thonjve garanton mbulim të përkryer pas apkimit të parë! Qëndrueshmëri të jashtëzakonshme dhe ngjitës të garantuar! Aplikim shumë të lehtë dhe të kënaqshëm mbi thonjt pa efektin e njollave! Nuk përmbajnë toluene të dëmshme apo përbërës formaldehid.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
BELL NAIL POLISH FASHION COLOU...
5901812092731 1.49
Mos u frikësoni nga ngjyrat intenzive dhe ekstravagante! Ju do t’i gjeni ato në linjën e hypoallergic nail polish Fashion Colour! Formula moderne e ngjyrës së thonjve garanton mbulim të përkryer pas apkimit të parë! Qëndrueshmëri të jashtëzakonshme dhe ngjitës të garantuar! Aplikim shumë të lehtë dhe të kënaqshëm mbi thonjt pa efektin e njollave! Nuk përmbajnë toluene të dëmshme apo përbërës formaldehid.  
Krahaso QUICK SHOP