Gjithsej 58 Produkte.

Krahaso QUICK SHOP
ALLURE WHEEL POLISH COLOR DISP...
10251 0.59
Katalog për nuanca të ndryshme të thonjve. Lehtëson klienten në dilemat e saj lidhur me ngjyrën e  thonjve. Modern dhe i domosdoshëm për sallon.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE HELP TO QUICK FIX MYCO...
5902560526707 12.99
HELP TO… Quick Fix Myco UV / LED Gel – një risi e përkryer në treg! UV-LED / LED gell ndërtues me një përbërje aktive për stilizimin e thonjve problematike. Krijuar në baza të teknologjisë të përfshirjes së përbërësve aktiv gell ndërtues pa acid i cili përdoret për zgjatjen dhe ndërtimin e thonjve në duar dhe këmbë. Falë formulës e cila përmban 3 substanca të ndryshme aktive, produkti është i përshtatshëm për ata që janë të…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE MAGNET FOR CAT EYE EFF...
MO3No2 2.99 2.69
Silcare Magnet rekomandohet për gellët magnetik Cat Eye nga linja Base One. Ky magnet do ju mundësojë të krijoni efektin e Cat Eye në manikyrin tuaj, i cili ndryshon ngjyrën varësisht nga këndi i vështrimit dhe pozita e dorës. Thonjtë shkëlqejnë dhe mahnisin me tranzicionin e ngjyrës, gjë e cila tërheq vëmendjen e të gjithve. Mënyra e përdorimit: aplikoni një shtresë gelli në thonj natyral ose tipsa dhe thajeni në UV llambë për 2 minuta.…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE MAGNET FOR CAT EYE EFF...
MO3No4 2.99 2.69
Silcare Magnet rekomandohet për gellët magnetik Cat Eye nga linja Base One. Ky magnet do ju mundësojë të krijoni efektin e Cat Eye në manikyrin tuaj, i cili ndryshon ngjyrën varësisht nga këndi i vështrimit dhe pozita e dorës. Thonjtë shkëlqejnë dhe mahnisin me tranzicionin e ngjyrës, gjë e cila tërheq vëmendjen e të gjithve. Mënyra e përdorimit: aplikoni një shtresë gelli në thonj natyral ose tipsa dhe thajeni në UV llambë për 2 minuta.…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE MAGNET FOR CAT EYE EFF...
MO3No5 2.99 2.69
Silcare Magnet rekomandohet për gellët magnetik Cat Eye nga linja Base One. Ky magnet do ju mundësojë të krijoni efektin e Cat Eye në manikyrin tuaj, i cili ndryshon ngjyrën varësisht nga këndi i vështrimit dhe pozita e dorës. Thonjtë shkëlqejnë dhe mahnisin me tranzicionin e ngjyrës, gjë e cila tërheq vëmendjen e të gjithve. Mënyra e përdorimit: aplikoni një shtresë gelli në thonj natyral ose tipsa dhe thajeni në UV llambë për 2 minuta.…
Krahaso QUICK SHOP
10%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE MAGNET FOR CAT EYE EFF...
MO3No7 2.99 2.69
Silcare Magnet rekomandohet për gellët magnetik Cat Eye nga linja Base One. Ky magnet do ju mundësojë të krijoni efektin e Cat Eye në manikyrin tuaj, i cili ndryshon ngjyrën varësisht nga këndi i vështrimit dhe pozita e dorës. Thonjtë shkëlqejnë dhe mahnisin me tranzicionin e ngjyrës, gjë e cila tërheq vëmendjen e të gjithve. Mënyra e përdorimit: aplikoni një shtresë gelli në thonj natyral ose tipsa dhe thajeni në UV llambë për 2 minuta.…
Krahaso QUICK SHOP
30%
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE MAGNETIC PEN FOR CAT E...
P15C 1.99 1.39
Një laps magnetik i cili jep mundësi të shumta gjatë punës me gellët Cat Eye nga linja Base One, mund të përdoret shumë herë. Tani ju mund të krijoni cilin do dizajn që ju dëshironi të Cat Eye. Me vetëm 1 lëvizje të lapsit magnetik, ju do të arrini dizajne unike, të bukura të cilat do kapin vëmendjen e të gjithve. Varësisht drejtimit të dritës dhe pozitës së dorëz, dizajnet ndryshojnë, duke krijuar një tranzicion…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE QUIN DRY OIL FOR NAILS...
5902560523959 4.99
Thonj të shëndetshëm, të bukur dhe të përkujdesur janë krenaria e çdo femre. Kjo është arsyeja se përse Dry Oil for Nails përmban gjithçka që është e mirë për thonj dhe kutikula. Quin Dry Oil for Nails përmban vajra të çmuara: vaj nga fara e rrushit, vaj nga thelbi i pjeshkës, vaj nga soja si dhe zbutës të selektuar të cilët ofrojnë një ndjenjë të mëndafshtë pas çdo përdorimi dhe absorbim efikas e të shpejtë. Falë…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVELINE COSMETICS TOTAL ACTION...
5901761971903 2.79
Shumë probleme – Një zgjidhje. Formula revolucionare me kompleksin aktiv të fortë të thonjve depërton në pllakën e thonjve dhe e ndërton atë në formën e saj origjinale. Produkti rinovon strukturën e thonjve. Ajo vulos pllakën e thonjve, shërim i shpejtë dhe stimulon rritjen e pllakës së thonjve. Kjo do të parandalojë çarjen, thyerjen dhe ndarjen e thonjve tuaj.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT NAIL WH...
KOD1000000148 89.99
Funksionaliteti i lartë e bën atë të përkryer për cilëndo sallon bukurie. E ndërtuar në mënyrë të veçantë, me dizajn të bukur dhe të thjeshtë. E ndërtuar me përbërje nga kompensata bazuar në cilësi në kuadër të industrisë së salloneve të bukurisë. Me sistem profesional të përdorimit komercial. Me kapacitet të mbajtjes së teknikës së thonjve. Me përkrahje të rehatshme dhe të fokusuar ndaj klientit. Dimenzionet: Gjatësia: 110cm Gjërësia: 45cm Lartësia: 77cm
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVELINE COSMETICS TOTAL ACTION...
5901761939330 2.79
Kondicioner luksoz forcues i argjendit me Strong Nail ** aktiv depërton në strukturën e pllakave të thonjve, rindërton, rigjeneron dhe stimulon rritjen e thonjve. Vulos mikrokavitetet dhe ngurtëson, duke siguruar në të njëjtën kohë nivel optimal të hidratimit. Mbron kundër plasaritjes, thyerjes dhe ndarjes, duke rritur rezistencën ndaj dëmtimeve mekanike. Kondicioneri krijon mbi sipërfaqen e thonjve mbulesën mbrojtëse, ndërsa grimcat delikate japin efektin shkëlqyes me një manikyr argjendi.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVELINE COSMETICS TOTAL ACTION...
5901761939323 2.79
Kondicioner i artë forcues i shkëlqyeshëm me përbërje aktive Strong Nail që depërton në strukturën e pllakave të thonjve, rindërton, rigjeneron dhe stimulon rritjen e thonjve. Mbyll mikroçavitetet dhe ngurtëson, duke siguruar në të njëjtën kohë nivel optimal të lagështirës. Mbron kundër plasaritjes, thyerjes dhe ndarjes, duke rritur rezistencën ndaj dëmtimeve mekanike. Kondicioneri krijon mbi sipërfaqen e thonjve veshje mbrojtëse, ndërsa grimcat delikate japin efektin e shkëlqimit me manikyr ari. Tashmë pas 10 ditëve të trajtimit thonjtë rifitojnë sipërfaqe të…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO COLOR CHART 1X36 | KATA...
KOD1000000408 0.99
Katalog për nuanca të ndryshme të thonjve. Lehtëson klienten në dilemat e saj lidhur me ngjyrën e  thonjve. Modern dhe i domosdoshëm për sallon.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE MAGNETIC NAIL DESIGN | ...
KOD1000000404 0.99
Dizajn magnetik për thonj. Produkt që jua lehtëson deri në maksimum punën në ngjitjen dhe dizajnin e thonjëve. Aplikim i dizajneve të ndryshme në thonj falë fuqisë së lartë magnetike që përmban. Modelime të ndryshme për thonj, të cilat bëjnë që thonjtë të duken të freskët dhe me shumë origjinalitet.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO COLOR CHART & COLO...
KOD1000000407 8.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LOVIGO COLOR CHART & COLO...
KOD1000000406 9.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
SILCARE WHEEL POLISH COLOR DIS...
KOD0000033648 1.49
Katalog për nuanca të ndryshme të thonjve. Lehtëson klienten në dilemat e saj lidhur me ngjyrën e  thonjve. Modern dhe i domosdoshëm për sallon.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SMOCK WHITE SIZE XL | MANT...
4250054189572 78.99
Mbulesë rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SMOCK WHITE SIZE M | MANTI...
4250054189558 78.99
Mbulesë rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN SMOCK WHITE SIZE L | MANTI...
4250054189565 78.99
Mbulesë rezistente ndaj ujit. Mund të përdoret në salone bukurie, po ashtu dhe në shtëpi. Me material të përshtatshëm, i cili mbron rrobat e klientëve tuaj kur përdorni ngjyrë ose kur bëni prerje të flokëve. E përshtatshme për të gjitha shërbimet që kryhen në një salon bukurie. Pastrohet lehtë.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LIGHTING & ZOOM LA...
KOD0005911222 29.99
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
PROFESSIONAL EQUIPMENT DOUBLE ...
KOD0005911213 189.99
Detaje rreth tavolinës: Materiali: dru Ngjyra: e bardhë Këmbë prej hekuri Tavolina përmban 4 sirtar për nevojat e juaja të ndryshme Dimenzionet e tavolinës: Gjatësia: 2 m Gjërësia: 45 cm Lartësi: 84 cm
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE LIGHTING LAMP FOR NAILS...
KOD0005911121 17.99
Llambë ndriçuese me llupë për sallone të bukurisë. E përshtatshme për punë të ndryshme, si për shembull: rregullimi i thonjëve, vetullave, etj. Shërben, kryesisht, për ta fokusuar mirë objektin e punës. Shumë e sofikstikuar dhe e qëndrueshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN EYELASH TAPE | SHIRIT NGJI...
4047816332891 4.99
Shirit ngjitës për mbrojtje të unazës së poshtme të qerpikut gjatë trajtimit.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN CONNEX ADHESION ENHANCER 5...
20282 4.49
Për thonj natyral të hidratuar, të yndyrshëm dhe për thonjt që kanë tendencë të bien nga gishti. EFEKTI: ngjitës përforcues para modelimit; shmangje të rënies së thoit (kur aplikohet para mbështjelljes). VEÇORITË: Trajtoni në dy minuta në ajër (pa dritë); pa acid.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN BIO BOND UV ADHESION AMPLI...
20733 12.99
Për thonjt të tharë, të çarë, të dëmtuar si dhe për thonj që kanë tendencë të bien nga gishti. EFEKTI: Ushqyes natyral për thonj; mbrojtje e thonjve natyral nga acidi, ngjitës përforcues para modelimit; shmangje nga rënie e thoit nga gishti (gjatë fazës para mbështjelljes). VEÇORITË:  Përmbanë urea dhe L-cistein (amino acid) dhe substanca organike të lëkurës; pa acid. Me agjentin lidhës Bio-Bond për trajtim të lehtë, ju mund të përgadisni thoin natyral për konsumatorët…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
LCN REMOVER WRAPS 1x100pcs | F...
4047816712822 14.99
Lecka heqëse për çkapje të llakut LAQISH Manikyr & Pedikyr; në ndërthurje me LAQISH Remover, 100 ml. Udhëzimet: Thitheni me shpuzat heqëse të LCN-së me heqësin LAQISH dhe mbështjellni ato përreth çdo gishti. Vendosni LCN Remover Wrap ndër gishtat e juaj në mënyrë që skaji i leckës të vendoset nën majen e thoit. Tani palojeni leckën e pambukut të LCN Remover Wraps përmbi thoin në të dy anët. Lejoni LCN Remover Wraps të veprojnë për…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
O.P.I PUMP FOR VARIOUS SOLUTIO...
KOD0000000082 1.49
Bombolë spërkatëse për aplikimin e lëngjeve të llojeve të ndryshme si fikësit polimer, pastruesit etj. Me pompë metali si dhe me qasje të lehtë dhe të përshtatshme për lëngjet, kjo është vepër dore e duhur. Përdorimi i saj parandalon humbjen e kohës duke përzier dhe mbyllur lëngjet e përdorura. Mundëson mbajtjen e rendit në tavolinë. Me dizajn estetik, e përshtatshme për çdo lloj pune. Mbyllja e duhur parandalon që përbërësi të del jashtë. Pompat dhe…
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL EQUIPMENT BOX IBL-...
IBL-C36 9.99
Kuti e zbrazët për pajisje të thonjve. Lehtëson punën tuaj dhe kursen kohën. Materialet për procesin e punës gjenden fare lehtë kur janë të grumbulluara në një vend. Pajisje moderne dhe e nevojshme.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL PROTECTION 1x10pcs...
6945044591586 3.99
Mbrojtëse për thonj. Brend 100% i ri! Është mbrojtës shumë i fuqishëm i llakut për thonj, duke ju mundësuar thonj të bukur artificialë, pa u brengosur për rrezikun nga njollat.  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL CLEANING BRUSH IBL...
IBL-B031 1.49
Veçoritë: 100% brend i ri dhe cilësi të lartë Brusha me qime është e përkryer për trajtim artistik të thonjve/manikyr/pedikyr Shumë e mirë pas lëmimit dhe para bërjes së thonjve me llak Për pastrimin e pluhurit, dhe të mbeturave nga lëmimi Me mbajtëse plastike, e lehtë për tu mbajtur E fuqishme mjaftueshëm për të pastruar pluhurin dhe nuk e dëmton lëkurën e butë  
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
ALLURE NAIL FOLIE 30mx10cm | F...
IBL-UG17 1.49
Foli alumini për manikyr. E pazëvendësueshme në procesin e rregullimit të thonjve.  Kjo foli është ideale kur vjen puna te pastrimi i llakut për thonj. Aplikohet lehtë dhe shpejt.    
Krahaso QUICK SHOP