Gjithsej 3 Produkte.

29%
Krahaso QUICK SHOP
EVELINE COSMETICS TOTAL ACTION...
5901761971903 2.79 1.99
Shumë probleme – Një zgjidhje. Formula revolucionare me kompleksin aktiv të fortë të thonjve depërton në pllakën e thonjve dhe e ndërton atë në formën e saj origjinale. Produkti rinovon strukturën e thonjve. Ajo vulos pllakën e thonjve, shërim i shpejtë dhe stimulon rritjen e pllakës së thonjve. Kjo do të parandalojë çarjen, thyerjen dhe ndarjen e thonjve tuaj.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVELINE COSMETICS TOTAL ACTION...
5901761939330 2.79
Kondicioner luksoz forcues i argjendit me Strong Nail ** aktiv depërton në strukturën e pllakave të thonjve, rindërton, rigjeneron dhe stimulon rritjen e thonjve. Vulos mikrokavitetet dhe ngurtëson, duke siguruar në të njëjtën kohë nivel optimal të hidratimit. Mbron kundër plasaritjes, thyerjes dhe ndarjes, duke rritur rezistencën ndaj dëmtimeve mekanike. Kondicioneri krijon mbi sipërfaqen e thonjve mbulesën mbrojtëse, ndërsa grimcat delikate japin efektin shkëlqyes me një manikyr argjendi.
Krahaso QUICK SHOP
Krahaso QUICK SHOP
EVELINE COSMETICS TOTAL ACTION...
5901761939323 2.79
Kondicioner i artë forcues i shkëlqyeshëm me përbërje aktive Strong Nail që depërton në strukturën e pllakave të thonjve, rindërton, rigjeneron dhe stimulon rritjen e thonjve. Mbyll mikroçavitetet dhe ngurtëson, duke siguruar në të njëjtën kohë nivel optimal të lagështirës. Mbron kundër plasaritjes, thyerjes dhe ndarjes, duke rritur rezistencën ndaj dëmtimeve mekanike. Kondicioneri krijon mbi sipërfaqen e thonjve veshje mbrojtëse, ndërsa grimcat delikate japin efektin e shkëlqimit me manikyr ari. Tashmë pas 10 ditëve të trajtimit thonjtë rifitojnë sipërfaqe të…
Krahaso QUICK SHOP