EVA E-LINE HAIRNET SHAMPOO 1500ml | SHAMPO PROFESIONAL PËR FLOKË

3.49

Kodi: 8412261124241

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview

pH neutral shampo për përdorim profesional.

TRANSPORTI BËHET NË TË GJITHË BOTËN

Dërgesat brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€.
Dërgesat jashtë Kosovës me DHL do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 24 deri në 48 orë.

VEÇORITË DHE PËRFITIMET

Shampoo Hairnet* është shampon që përdoret ekskluzivisht nga personat me bagazh profesionist.

Shamponi HAIRNET ka shumëanshmëri të madhe dhe është shumë i adaptueshëm, e cila mundëson atë që do të përdoret për çdo lloj të flokëve. pH i saj neutral e bën atë ideal për përdorim pas trajtimeve kimike.

Formula e saj i jep higjienë, butësi, shkëlqim dhe lëvizshmëri flokëve.

Përfitimet:

  • Fuqi të madhe të kujdesit ndaj flokëve
  • Ofron butësi, shkëlqim dhe lëvizshmëri
  • Është esencial për përdorim pas trajtimit kimik.

Formula: nuk përmban veti të parabenit, sulfatit dhe silikonit.

Është në dispozicion në formate sasiore prej 1500 ml.

*Ky produkt rekomandohet të përdoret nga personat me bagazh profesionist.

PËRBËRËSIT AKTIV

Aloe Vera është një përbërës i rëndësishëm për rigjenerimin qelizor, shërimin dhe toningun, e cila është arsyeja pse në qoftë se përdoret rregullisht, ajo parandalon qelizat nga mplakja dhe ngadalëson shenjat e mplakjes.

Hamamelis, apo magjistari i kaltër, është një bimë me përfitime të njohura për qarkullimin e gjakut. Funksioni i saj kryesor është që të aktivizoj qarkullimin e gjakut, duke i sjellur flokëve të gjitha vetitë ushqyese dhe vitaminat që ka nevojë.

 

UNI Cosmetics

Produkte bukurie nga linjat më të njohura botërore me çmimet më të lira në treg dhe cilësi të shkëlqyeshme.

Gjithmonë të përkushtuar drejt risive dhe produkteve të reja!

Transporti i produkteve bëhet në të gjithë botën.

• Për porositë jashtë Kosovës, transporti i produktit pas pranimit të pagesës, do të niset brenda 1 deri në 3 ditë pune nga DHL apo nga Posta e Kosovës Sh.A., varësisht prej kërkesës suaj.

• Porositë brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€. Për çdo blerje nën 9.99€, transporti paguhet plus 2.49€.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar prej 24-48 orë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me DHL.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 7 deri në 30 ditë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me Postën e Kosovës Sh.A.

• Për blerjet jashtë territorit të Kosovës, pagesa duhet të bëhet paraprakisht.

• Për porositë jashtë Kosovës, të cilat kanë peshë më të madhe se 30kg, ju lutem na kontaktoni në email: info@unibeauty.biz, sepse është e mundur që të ju ofrojmë çmim më të volitshëm të transportit sesa në ofertën që e kemi në web faqe.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht e keni dhënë adresën e destinimit gabim dhe kështu produktet nuk kanë arritur në destinacionin e dëshiruar.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht dërgesat vonohen për arsye të ndalimit nga dogana e shtetit tuaj.

• Ju lutem keni pasasysh, në rast se dogana e shtetit tuaj imponon pagesë doganore apo taksa të tjera për produktet e porositura, atëherë ju jeni të obliguar t’i paguani ato.

• Në rast së për arsye të ndryshme, dogana e shtetit tuaj ndalon produktet e blera/porositura, atëherë është përgjegjësi e blerësit/porositësit që ta bëjë pagesën shtesë për transport dhe ta organizoj transportin nga pika doganore deri në adresën e kërkuar.

• Ju lutem na konfirmoni adresën pasi që të përzgjedhni produktin.

• Të hollat do t’iu kthehen nëse nuk arrihet të realizohet porosia.

• Të hollat kthehen në mënyrë të plotë apo të pjesshme nëse ndonjë produkt nuk ka arritur ashtu siç është porositur.

• Lokacioni i produktit: Prishtinë, Republika e Kosovës.

DETAJET E PAKETIMIT TË PRODUKTIT PËR TRANSPORT:

Lartësia: 28cm
Gjerësia: 10.5cm
Gjatësia: 18cm
Pesha: 1600g
Sasia: 1 Njësi

Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me transportin apo pagesën, ju lutemi na kontaktoni përmes e-mail adresës: info@unibeauty.biz apo përmes formës së konktatit që gjendet në web-faqen tonë. Ne do të mundohemi t’u përgjigjemi pyetjeve apo kërkesave tuaja në kohë sa më të shkurtër.

Për të lehtësuar komunikimin, ju lutemi vendoseni kodin e produktit apo numrin e porosisë në të gjitha format e komunkimit.