SILCARE NAPPA FOOT SALT LAVENDER 350g | KRIPË PËR KËMBË

5.99

Kodi: 5906720563458

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview

Lironi këmbët tuaja nga lodhja! Kripa kozmetike për kujdesin ndaj këmbëve Nappa përbëhet nga përbërës aktiv për të stimuluar sistemin nervor në këmbë. I ushqen dhe i qetëson në mënyrë të kujdesshme.

TRANSPORTI BËHET NË TË GJITHË BOTËN

Dërgesat brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€.
Dërgesat jashtë Kosovës me DHL do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 24 deri në 48 orë.

Me aromë të këndshme të livandos.

Me veti përbërëse antibakteriale dhe atifugale, ajo parandalon efektet negative të djerrësitjes së tepërt. Përdorimi i kohë-pas-kohshëm i krypës parandalon formimin e mikro-organizmave siç është infeksioni mykotik i lëkurës. Zbutësit do t’ju mundësojnë tërheqjen të lehtë dhe pa dhembje të lëkurës së keratizinuar ndërkohë substancat me lagështi e bëjnë lëkurën në këmbët tuaja të butë dhe elastike.

Kripa Nappa përdoret përgjatë larjes së këmbëve – sidomos në rastet kur këmbët i keni të lodhura dhe që djerrsiten shpejtë. E zbutë lëkurën pa patur nevojë të thajë atë, e rifreskon, si dhe e stimulon nervin e këmbës dhe qarkullimin e gjakut.

MËNYRA E PËRDORIMIT: futni 2 deri 4 lugë me kripë në 4 litra ujë. Pas 20 minutash, këmbët e juaja fillojnë të relaksohen. Për dy javët e para, rekomandohet përdorimi i krypës në secilën ditë, duke vazhduar më pas përdorimin e saj më rrallë.

SHËNIM:

Krypa nuk mund të përdoret për larjen e të gjithë trupit.

 

UNI Cosmetics

Produkte bukurie nga linjat më të njohura botërore me çmimet më të lira në treg dhe cilësi të shkëlqyeshme.

Gjithmonë të përkushtuar drejt risive dhe produkteve të reja!

Transporti i produkteve bëhet në të gjithë botën.

• Për porositë jashtë Kosovës, transporti i produktit pas pranimit të pagesës, do të niset brenda 1 deri në 3 ditë pune nga DHL apo nga Posta e Kosovës Sh.A., varësisht prej kërkesës suaj.

• Porositë brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€. Për çdo blerje nën 9.99€, transporti paguhet plus 2.49€.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar prej 24-48 orë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me DHL.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 7 deri në 30 ditë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me Postën e Kosovës Sh.A.

• Për blerjet jashtë territorit të Kosovës, pagesa duhet të bëhet paraprakisht.

• Për porositë jashtë Kosovës, të cilat kanë peshë më të madhe se 30kg, ju lutem na kontaktoni në email: info@unibeauty.biz, sepse është e mundur që të ju ofrojmë çmim më të volitshëm të transportit sesa në ofertën që e kemi në web faqe.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht e keni dhënë adresën e destinimit gabim dhe kështu produktet nuk kanë arritur në destinacionin e dëshiruar.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht dërgesat vonohen për arsye të ndalimit nga dogana e shtetit tuaj.

• Ju lutem keni pasasysh, në rast se dogana e shtetit tuaj imponon pagesë doganore apo taksa të tjera për produktet e porositura, atëherë ju jeni të obliguar t’i paguani ato.

• Në rast së për arsye të ndryshme, dogana e shtetit tuaj ndalon produktet e blera/porositura, atëherë është përgjegjësi e blerësit/porositësit që ta bëjë pagesën shtesë për transport dhe ta organizoj transportin nga pika doganore deri në adresën e kërkuar.

• Ju lutem na konfirmoni adresën pasi që të përzgjedhni produktin.

• Të hollat do t’iu kthehen nëse nuk arrihet të realizohet porosia.

• Të hollat kthehen në mënyrë të plotë apo të pjesshme nëse ndonjë produkt nuk ka arritur ashtu siç është porositur.

• Lokacioni i produktit: Prishtinë, Republika e Kosovës.

DETAJET E PAKETIMIT TË PRODUKTIT PËR TRANSPORT:

Lartësia: 24.5cm
Gjerësia: 7cm
Gjatësia: 17cm
Pesha: 340g
Sasia: 1 Njësi

Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me transportin apo pagesën, ju lutemi na kontaktoni përmes e-mail adresës: info@unibeauty.biz apo përmes formës së konktatit që gjendet në web-faqen tonë. Ne do të mundohemi t’u përgjigjemi pyetjeve apo kërkesave tuaja në kohë sa më të shkurtër.

Për të lehtësuar komunikimin, ju lutemi vendoseni kodin e produktit apo numrin e porosisë në të gjitha format e komunkimit.