SILCARE NAPPA SALT SCRUB 300g | KRIPË PASTRUESE PËR KËMBË

6.49

Kodi: 5902232122701

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview

Kur kryeni trajtime të përkujdesit të bukurisë SPA në shtëpi, nuk mund të harroni këmbët, të cilat kërkojnë vëmendje të veçantë nëse dëshironi që ato të duken të bukura në çdo ditë sidomos gjatë sezonës së verës.

TRANSPORTI BËHET NË TË GJITHË BOTËN

Dërgesat brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€.
Dërgesat jashtë Kosovës me DHL do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 24 deri në 48 orë.

Kripa natyrale pastruese për këmbë do t’ju sjellë këmbëve tuaja efekt shumë-drejtimësh në mënyrë që të ofroj përkujdesje shumë të mirë dhe mbrojtje në secilën ditë:

Vaji kastor – stimulon proceset rigjeneruese natyrale të lëkurës duke mundësuar tension dhe butësi të duhur.

Vaji i pjeshkës – në mënyrë të përkryer zbutë, hidratizon dhe mbron lëkurën kundër faktorëve të jashtëm. Thithet lehtësisht dhe nuk len ndjenjë të shtresës me vaj. Rekomandohet për lëkurë të pjekur, të ndjeshme dhe të irrituar.

Vaji i avokados – 7 vitamina të vjit (A, B, D, E, H, K, PP) plotëson shtresën e yndyrshme të lëkyrës, zbutë irritimet, mbron kundër faktorëve të rrezikshëm të jashtëm. Është stër-alergjik dhe ideal për lëkurën e vjetër, shumë të tharë dhe të ndjeshme.

Urea – hidratizon dhe rigjeneron

Kripa – gërryes natyral jo-alergjik. Përmban mikro-elemente.

Pastrues nga lëvozhga e kokosit – gërryes natyral ekologjik që ndihmon shtresimin e shtresës së vdekur të lëkurës.

Cocamidopropyl betaine – surfaktant pastruesdelikat jo-alergjik dhe kundër tharjes. Përdoret për përkujdesin e lëkurës së të miturve.

VEÇORITË:

  • shtreson
  • pastron
  • stimulon qarkullimin e gjakut
  • lëmon
  • i bën me vaj
  • zbutë
  • nuk len shtresë me vaj në lëkurë
  • me veti zbutëse më të mëdha se gërryesi i ëmbël për trup
  • kërkon trajtime më të shumta për përkujdesje të trupit

MËNYRA E PËRDORIMIT: Përdorni mbi lëkurën e lagur të trupit dhe fërrkoni përmes lëvizjes harkore për një moment, dhe më pas shpëlajeni. Kujdes! Mos e përdorni tek lëkura e irrituar apo menjeherë pas bërjes së dushit.

 

UNI Cosmetics

Produkte bukurie nga linjat më të njohura botërore me çmimet më të lira në treg dhe cilësi të shkëlqyeshme.

Gjithmonë të përkushtuar drejt risive dhe produkteve të reja!

Transporti i produkteve bëhet në të gjithë botën.

• Për porositë jashtë Kosovës, transporti i produktit pas pranimit të pagesës, do të niset brenda 1 deri në 3 ditë pune nga DHL apo nga Posta e Kosovës Sh.A., varësisht prej kërkesës suaj.

• Porositë brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€. Për çdo blerje nën 9.99€, transporti paguhet plus 2.49€.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar prej 24-48 orë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me DHL.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 7 deri në 30 ditë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me Postën e Kosovës Sh.A.

• Për blerjet jashtë territorit të Kosovës, pagesa duhet të bëhet paraprakisht.

• Për porositë jashtë Kosovës, të cilat kanë peshë më të madhe se 30kg, ju lutem na kontaktoni në email: info@unibeauty.biz, sepse është e mundur që të ju ofrojmë çmim më të volitshëm të transportit sesa në ofertën që e kemi në web faqe.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht e keni dhënë adresën e destinimit gabim dhe kështu produktet nuk kanë arritur në destinacionin e dëshiruar.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht dërgesat vonohen për arsye të ndalimit nga dogana e shtetit tuaj.

• Ju lutem keni pasasysh, në rast se dogana e shtetit tuaj imponon pagesë doganore apo taksa të tjera për produktet e porositura, atëherë ju jeni të obliguar t’i paguani ato.

• Në rast së për arsye të ndryshme, dogana e shtetit tuaj ndalon produktet e blera/porositura, atëherë është përgjegjësi e blerësit/porositësit që ta bëjë pagesën shtesë për transport dhe ta organizoj transportin nga pika doganore deri në adresën e kërkuar.

• Ju lutem na konfirmoni adresën pasi që të përzgjedhni produktin.

• Të hollat do t’iu kthehen nëse nuk arrihet të realizohet porosia.

• Të hollat kthehen në mënyrë të plotë apo të pjesshme nëse ndonjë produkt nuk ka arritur ashtu siç është porositur.

• Lokacioni i produktit: Prishtinë, Republika e Kosovës.

DETAJET E PAKETIMIT TË PRODUKTIT PËR TRANSPORT:

Lartësia: 24.5cm
Gjerësia: 6.5cm
Gjatësia: 17cm
Pesha: 410g
Sasia: 1 Njësi

Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me transportin apo pagesën, ju lutemi na kontaktoni përmes e-mail adresës: info@unibeauty.biz apo përmes formës së konktatit që gjendet në web-faqen tonë. Ne do të mundohemi t’u përgjigjemi pyetjeve apo kërkesave tuaja në kohë sa më të shkurtër.

Për të lehtësuar komunikimin, ju lutemi vendoseni kodin e produktit apo numrin e porosisë në të gjitha format e komunkimit.