BOURJOIS 1,2,3 PERFECT FOUNDATION 16h 052 30ml | PUDËR E LËNGËT

12.79 9.99

Kodi: 3052503635200

Statusi: Në Stok

Quick Overview

Filloni ditën me Bourjois 123 Perfect Foundation pudër e lëngët, për një ngjyrë të përsosur që zgjat deri në 16 orë.

Sasia:


TRANSPORTI BËHET NË TË GJITHË BOTËN

Dërgesat brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€.
Dërgesat jashtë Kosovës me DHL do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 24 deri në 48 orë.

Luaj me korrigjimin e ngjyrave për të arritur ngjyrën e përkryer. Filloni ditën me Bourjois 123 Perfect Foundation pudër e lëngët, për një ngjyrë të përsosur që zgjat deri në 16 orë. Formula e saj inovative kombinon 3 pigmente korrigjimi për lëkurë të përsosur me zero të meta:

 1. Pigmente të verdha për të fshehur qarqet e errëta dhe për t’i dhënë lëkures pamje të pushuar.
 2. Pigmentet vjollce për të korrigjuar zbehjën në fytyrë dhe për të rritur shkëlqimin.
 3. Pigmente të gjelbra për të neutralizuar skuqjen për një ngjyrë të barabartë në lëkuren tuaj.

Pra, çfarë po prisni? Kur ju duhet të keni pamje mahnitëse gjatë gjithë ditës, 123 Perfect Foundation pudra e lëngët është mënyra e lehtë për të barazuar tonin tuaj të lëkurës. Një shtresë siguron mbulim të mesëm, por mund të shtresohet pa u pastruar. Për një përfundim të përsosur gjysëm-mat që ndriçon edhe ngjyrën më të zymtë dhe zgjat deri në pafundësi Bourjois 123 Perfect Foundation meriton një vend në listën tuaj të lartë të sekreteve të bukurisë.

Veqoritë dhe përfitimet

 • Shpëndarja e pudrës me pompë;
 • Siguron një pamje ndriçuese;
 • Korrekton të gjitha parregullsitë, falë 3 pigmentëve korrektuese:
  • e gjelbërta e cila neutralizon skuqjet
  • e verdha e cila korrekton qeskat e syve
  • vjollce e cila korrekton zbehjen;
 • Përmban ekstraktin e lulës së pambukut e cila siguron hidratim dhe shkëlqim jo të tepërt;
 • SPF 10 UV ekran e cila mbron lëkuren nga UVA dhe UVB rrezet e dëmshme;
 • E përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës, poashtu edhe për lëkurë të kombinuar.

UNI Cosmetics

Produkte bukurie nga linjat më të njohura botërore me çmimet më të lira në treg dhe cilësi të shkëlqyeshme.

Gjithmonë të përkushtuar drejt risive dhe produkteve të reja!

Transporti i produkteve bëhet në të gjithë botën.

• Për porositë jashtë Kosovës, transporti i produktit pas pranimit të pagesës, do të niset brenda 1 deri në 3 ditë pune nga DHL apo nga Posta e Kosovës Sh.A., varësisht prej kërkesës suaj.

• Porositë brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€. Për çdo blerje nën 9.99€, transporti paguhet plus 2.49€.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar prej 24-48 orë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me DHL.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 7 deri në 30 ditë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me Postën e Kosovës Sh.A.

• Për blerjet jashtë territorit të Kosovës, pagesa duhet të bëhet paraprakisht.

• Për porositë jashtë Kosovës, të cilat kanë peshë më të madhe se 30kg, ju lutem na kontaktoni në email: info@unibeauty.biz, sepse është e mundur që të ju ofrojmë çmim më të volitshëm të transportit sesa në ofertën që e kemi në web faqe.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht e keni dhënë adresën e destinimit gabim dhe kështu produktet nuk kanë arritur në destinacionin e dëshiruar.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht dërgesat vonohen për arsye të ndalimit nga dogana e shtetit tuaj.

• Ju lutem keni pasasysh, në rast se dogana e shtetit tuaj imponon pagesë doganore apo taksa të tjera për produktet e porositura, atëherë ju jeni të obliguar t’i paguani ato.

• Në rast së për arsye të ndryshme, dogana e shtetit tuaj ndalon produktet e blera/porositura, atëherë është përgjegjësi e blerësit/porositësit që ta bëjë pagesën shtesë për transport dhe ta organizoj transportin nga pika doganore deri në adresën e kërkuar.

• Ju lutem na konfirmoni adresën pasi që të përzgjedhni produktin.

• Të hollat do t’iu kthehen nëse nuk arrihet të realizohet porosia.

• Të hollat kthehen në mënyrë të plotë apo të pjesshme nëse ndonjë produkt nuk ka arritur ashtu siç është porositur.

• Lokacioni i produktit: Prishtinë, Republika e Kosovës.

DETAJET E PAKETIMIT TË PRODUKTIT PËR TRANSPORT:

Lartësia: 25cm
Gjerësia: 10cm
Gjatësia: 35cm
Pesha: 1500g
Sasia: 1 Njësi

Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me transportin apo pagesën, ju lutemi na kontaktoni përmes e-mail adresës: info@unibeauty.biz apo përmes formës së konktatit që gjendet në web-faqen tonë. Ne do të mundohemi t’u përgjigjemi pyetjeve apo kërkesave tuaja në kohë sa më të shkurtër.

Për të lehtësuar komunikimin, ju lutemi vendoseni kodin e produktit apo numrin e porosisë në të gjitha format e komunkimit.