SILCARE BLACK ALUMNIUM BAG WITH WHEELS | ÇANTË E ZEZË ALUMINI ME RROTA

199.99

Kodi: KOD0000033646

Statusi: Në Stok

Quick Overview

Çantë e zezë alumini me rrota – Silcare.

Sasia:


TRANSPORTI BËHET NË TË GJITHË BOTËN

Dërgesat brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€.
Dërgesat jashtë Kosovës me DHL do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 24 deri në 48 orë.

Elegancë, rahati dhe stil

Çantë e përshtatshme udhëtimi për mbajtjen dhe transportimin e gjësendeve kozmetike dhe veglave. Për shkak të prodhimit solid, mbronë gjësendet nga dëmtimi. Është poashtu zgjidhje e mirë për njerëzit, të cilët e pëlqejnë rregullin.

Çantat e udhëtimit të Silcare kanë hijeshi tradicionale bazuar në dizajn minimalist dhe të thjesht. Pamja profesionale dhe elegante ndërlidh stilin me funksionalitetin. Është e prodhuar me cilësi të lartë nga materiali që është imitim i lëkurës së krokodilit.

Përbërhet nga tre pjesë:

 1. pjesa e sipërme hapet nga të dy anët dhe përmbanë dy rafte, 12 vende për gjësende dhe 1 raft të madh.
 2. pjesa e mesme përmbanë 1 raft të madh (p.sh. për mbajtjen e llambës)
 3. pjesa e poshtme përmbanë 4 vende që mund të largohen (2 dimensione)

Dimensionet:

 • 380 x 760 x 260 mm
 • rafti i lartë: 380 x 200 mm, thellësia 260 mm
 • rafti i mesëm: 380 x 150 mm, thellësia 260 mm
 • rafti i poshtëm: 380 x 400 mm, thellësia 260 mm

Veçoritë:

 • e pajisur më këmbë praktike dhe stabile
 • me mundësi mbylljeje solide, të dyfisht
 • mbyllje me rreze dore
 • e pajisur me dorëz rregulluese të rehatshme
 • e mveshur brenda me kamosh, e cila mbron kundër gërrvishtjeve dhe e bën të duket më të hijshme
 • montim alumini, që përforcon kutinë
 • e prodhuar nga materiali cilësor i lëkurës imitim të krokodilit.
 • secila pjesë mund të ndahet.

 

UNI Cosmetics

Produkte bukurie nga linjat më të njohura botërore me çmimet më të lira në treg dhe cilësi të shkëlqyeshme.

Gjithmonë të përkushtuar drejt risive dhe produkteve të reja!

Transporti i produkteve bëhet në të gjithë botën.

• Për porositë jashtë Kosovës, transporti i produktit pas pranimit të pagesës, do të niset brenda 1 deri në 3 ditë pune nga DHL apo nga Posta e Kosovës Sh.A., varësisht prej kërkesës suaj.

• Porositë brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€. Për çdo blerje nën 9.99€, transporti paguhet plus 2.49€.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar prej 24-48 orë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me DHL.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 7 deri në 30 ditë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me Postën e Kosovës Sh.A.

• Për blerjet jashtë territorit të Kosovës, pagesa duhet të bëhet paraprakisht.

• Për porositë jashtë Kosovës, të cilat kanë peshë më të madhe se 30kg, ju lutem na kontaktoni në email: info@unibeauty.biz, sepse është e mundur që të ju ofrojmë çmim më të volitshëm të transportit sesa në ofertën që e kemi në web faqe.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht e keni dhënë adresën e destinimit gabim dhe kështu produktet nuk kanë arritur në destinacionin e dëshiruar.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht dërgesat vonohen për arsye të ndalimit nga dogana e shtetit tuaj.

• Ju lutem keni pasasysh, në rast se dogana e shtetit tuaj imponon pagesë doganore apo taksa të tjera për produktet e porositura, atëherë ju jeni të obliguar t’i paguani ato.

• Në rast së për arsye të ndryshme, dogana e shtetit tuaj ndalon produktet e blera/porositura, atëherë është përgjegjësi e blerësit/porositësit që ta bëjë pagesën shtesë për transport dhe ta organizoj transportin nga pika doganore deri në adresën e kërkuar.

• Ju lutem na konfirmoni adresën pasi që të përzgjedhni produktin.

• Të hollat do t’iu kthehen nëse nuk arrihet të realizohet porosia.

• Të hollat kthehen në mënyrë të plotë apo të pjesshme nëse ndonjë produkt nuk ka arritur ashtu siç është porositur.

• Lokacioni i produktit: Prishtinë, Republika e Kosovës.

DETAJET E PAKETIMIT TË PRODUKTIT PËR TRANSPORT:

Lartësia: 78cm
Gjerësia: 26cm
Gjatësia: 36cm
Pesha: 6942g
Sasia: 1 Njësi

Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me transportin apo pagesën, ju lutemi na kontaktoni përmes e-mail adresës: info@unibeauty.biz apo përmes formës së konktatit që gjendet në web-faqen tonë. Ne do të mundohemi t’u përgjigjemi pyetjeve apo kërkesave tuaja në kohë sa më të shkurtër.

Për të lehtësuar komunikimin, ju lutemi vendoseni kodin e produktit apo numrin e porosisë në të gjitha format e komunkimit.