EVA DIVINA ONE HAIR COLOR 5.13 60ml | NGJYRË PËR FLOKË

2.49

Kodi: 8412261805133

Statusi: Në Stok

Quick Overview

Ngjyra kafe e freskët me shumë veti ushqyese dhe me shkëlqim.

Sasia:


TRANSPORTI BËHET NË TË GJITHË BOTËN

Dërgesat brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€.
Dërgesat jashtë Kosovës me DHL do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 24 deri në 48 orë.

KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET

Divina.One është gama e ngjyrave të flokëve nga Eva Professional.

Sistemi i Teknologjisë Ultra Colour UCS.2 i bën më të ndjeshme vetitë e përbërësve të saj aktiv.

Kjo përmban një varg ngjyrash me intensitet dhe me nivele të larta të fuqisë hidratizuese.

Ju mund të gjeni ngjyrë kafe të freskët në linjën Essentials*. Të gjitha ngjyrat në këtë linjë kanë për qëllim për të siguruar një pamje natyrale, multifunksionale. Ato ofrojnë 100% mbulim ngjyrë hiri të flokëve. Ngjyrat Uniform japin një ngjyrë shumë të natyrshme dhe një shkëlqim të papërmbajtshëm.

Provoni ato dhe ju do të magjepseni!

Ngjyrat thelbësore – Hijezimi me ngjyrë kafe të freskët që është në dispozion:

 • 3.02 Ngjyrë kafe Swiss
 • 4.02 Ngjyrë kafe Vienna
 • 5.02 Ngjyrë kafe Monaco
 • 5.13 Ngjyrë kafe Copenhagen

Përfitimet:

 • Hidratizim të thellë dhe ngjyra në një hap të vetëm.
 • Ngjyra uniforme ndriçuese.
 • Oksidim i kontrolluar.
 • Depërtim dhe mbajtje maksimale të ngjyrës.
 • Mbulim maksimal i flokëve ngjyrë hiri.
 • Rezultate rrezatuese të ngjyrave, përplot shkëlqim.
 • Shërbim optimal i ngjyrës në një vizitë të vetme.

Formulë pa përbërje të silikonit dhe sulfatit.

Është në dispozicion në një format sasior prej 60 ml.

* ky produkt rekomandohet që të trajtohet nga persona me bagazh profesionist.

PËRBËRËSIT AKTIV

Depërtim maksimal i ngjyrës me Chroma-Tek: Veprimi i saj aktivizon rritjen dhe depërtimin e pigmenteve të ngjyrave në lëvore për injektim maksimal të ngjyrës dhe mbajtje të plotë.

Ngjitje maksimale të ngjyrës. Kolagjenit për mbylljen optimalet të kutikulës dhe mbrojtjen totale të flokëve.

Ngjyra vibruese dhe afatgjate. Vaji i arrës braziliane i bën flokët e buta dhe me shkëlqim.

 

UNI Cosmetics

Produkte bukurie nga linjat më të njohura botërore me çmimet më të lira në treg dhe cilësi të shkëlqyeshme.

Gjithmonë të përkushtuar drejt risive dhe produkteve të reja!

Transporti i produkteve bëhet në të gjithë botën.

• Për porositë jashtë Kosovës, transporti i produktit pas pranimit të pagesës, do të niset brenda 1 deri në 3 ditë pune nga DHL apo nga Posta e Kosovës Sh.A., varësisht prej kërkesës suaj.

• Porositë brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€. Për çdo blerje nën 9.99€, transporti paguhet plus 2.49€.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar prej 24-48 orë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me DHL.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 7 deri në 30 ditë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me Postën e Kosovës Sh.A.

• Për blerjet jashtë territorit të Kosovës, pagesa duhet të bëhet paraprakisht.

• Për porositë jashtë Kosovës, të cilat kanë peshë më të madhe se 30kg, ju lutem na kontaktoni në email: info@unibeauty.biz, sepse është e mundur që të ju ofrojmë çmim më të volitshëm të transportit sesa në ofertën që e kemi në web faqe.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht e keni dhënë adresën e destinimit gabim dhe kështu produktet nuk kanë arritur në destinacionin e dëshiruar.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht dërgesat vonohen për arsye të ndalimit nga dogana e shtetit tuaj.

• Ju lutem keni pasasysh, në rast se dogana e shtetit tuaj imponon pagesë doganore apo taksa të tjera për produktet e porositura, atëherë ju jeni të obliguar t’i paguani ato.

• Në rast së për arsye të ndryshme, dogana e shtetit tuaj ndalon produktet e blera/porositura, atëherë është përgjegjësi e blerësit/porositësit që ta bëjë pagesën shtesë për transport dhe ta organizoj transportin nga pika doganore deri në adresën e kërkuar.

• Ju lutem na konfirmoni adresën pasi që të përzgjedhni produktin.

• Të hollat do t’iu kthehen nëse nuk arrihet të realizohet porosia.

• Të hollat kthehen në mënyrë të plotë apo të pjesshme nëse ndonjë produkt nuk ka arritur ashtu siç është porositur.

• Lokacioni i produktit: Prishtinë, Republika e Kosovës.

DETAJET E PAKETIMIT TË PRODUKTIT PËR TRANSPORT:

Lartësia: 3.8cm
Gjerësia: 3cm
Gjatësia: 15.3cm
Pesha: 80g
Sasia: 1 Njësi

Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me transportin apo pagesën, ju lutemi na kontaktoni përmes e-mail adresës: info@unibeauty.biz apo përmes formës së konktatit që gjendet në web-faqen tonë. Ne do të mundohemi t’u përgjigjemi pyetjeve apo kërkesave tuaja në kohë sa më të shkurtër.

Për të lehtësuar komunikimin, ju lutemi vendoseni kodin e produktit apo numrin e porosisë në të gjitha format e komunkimit.