EVA DIVINA PURE HAIR COLOR 5.20 60ml | NGJYRË PËR FLOKË PA AMONIAK

3.49

Kodi: 8412261105202

Statusi: Në Stok

Quick Overview

Divina.Pure ngjyrë violet, vibrante, uniforme dhe me hijezime me ngjyrë violete me shkëlqim.

Sasia:


TRANSPORTI BËHET NË TË GJITHË BOTËN

Dërgesat brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€.
Dërgesat jashtë Kosovës me DHL do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 24 deri në 48 orë.

KARAKTERISTIKAT DHE PËRFITIMET

Teknikisht e përsosur, me shkëlqim thelbësor dhe me shumëanshmëri të madhe.

Divina.Pure është linja me ngjyrë të përhershme pa amoniak, me veti të trajtimit të fuqishëm që respekton edhe flokët dhe mjedisin.

Amoniaku, aroma, parabenat, alergjitë dhe silikonët janë eliminuar nga formula për të dhënë rehati maksimale dhe respekt për flokët.

Sekreti? E pasur me Oleo-K, i dizajnuar ekskluzivisht për Divina Pure*.

Divina Pure me Ngjyra – Në dispozicion është ngjyra violetë

  • 4.20 Ngjyrë gështenje violetë e errët
  • 5.20 Ngjyrë gështenje violetë e lehtë

Përfitimet:

  • I forcon dhe i mbron flokët.
  • Pigmente direkte që depërtojnë në fibër të flokëve dhe përforcojnë veprimin me ngjyra.
  • Veti antioksidante, hidratizuese dhe ushqyese.
  • Rindërton flokët e patrajtuar.
  • Lehtëson stilin e tyre.
  • Ngjyra me plotë shkëlqim natyral.
  • Ngjyrë pa amoniak.

Formulë pa përbërje të parabenit, silikonit, materieve alergjike dhe amoniakut.

*Është në dispozicion në një format sasior prej 60 ml.

PËRBËRËSIT AKTIV

DIVINA PURE është e pasuruar me Oleo-K, një kompleks të ri aktiv që vepron poshtë në thellësi, duke iu falenderuar përbërësve të saj me veprim shumë të lartë kozmetik.

Keratin, mëndafsh dhe vaj arre braziliane. Ekstrakte natyrore, vajrat e përzgjedhura me kujdes të shtuar për funksionin dhe vetitë si dhe një kombinim i pigmenteve të drejtpërdrejta që maksimizojnë ndjesinë dhe rehatinë gjatë trajtimit me ngjyra.

 

UNI Cosmetics

Produkte bukurie nga linjat më të njohura botërore me çmimet më të lira në treg dhe cilësi të shkëlqyeshme.

Gjithmonë të përkushtuar drejt risive dhe produkteve të reja!

Transporti i produkteve bëhet në të gjithë botën.

• Për porositë jashtë Kosovës, transporti i produktit pas pranimit të pagesës, do të niset brenda 1 deri në 3 ditë pune nga DHL apo nga Posta e Kosovës Sh.A., varësisht prej kërkesës suaj.

• Porositë brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€. Për çdo blerje nën 9.99€, transporti paguhet plus 2.49€.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar prej 24-48 orë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me DHL.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 7 deri në 30 ditë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me Postën e Kosovës Sh.A.

• Për blerjet jashtë territorit të Kosovës, pagesa duhet të bëhet paraprakisht.

• Për porositë jashtë Kosovës, të cilat kanë peshë më të madhe se 30kg, ju lutem na kontaktoni në email: info@unibeauty.biz, sepse është e mundur që të ju ofrojmë çmim më të volitshëm të transportit sesa në ofertën që e kemi në web faqe.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht e keni dhënë adresën e destinimit gabim dhe kështu produktet nuk kanë arritur në destinacionin e dëshiruar.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht dërgesat vonohen për arsye të ndalimit nga dogana e shtetit tuaj.

• Ju lutem keni pasasysh, në rast se dogana e shtetit tuaj imponon pagesë doganore apo taksa të tjera për produktet e porositura, atëherë ju jeni të obliguar t’i paguani ato.

• Në rast së për arsye të ndryshme, dogana e shtetit tuaj ndalon produktet e blera/porositura, atëherë është përgjegjësi e blerësit/porositësit që ta bëjë pagesën shtesë për transport dhe ta organizoj transportin nga pika doganore deri në adresën e kërkuar.

• Ju lutem na konfirmoni adresën pasi që të përzgjedhni produktin.

• Të hollat do t’iu kthehen nëse nuk arrihet të realizohet porosia.

• Të hollat kthehen në mënyrë të plotë apo të pjesshme nëse ndonjë produkt nuk ka arritur ashtu siç është porositur.

• Lokacioni i produktit: Prishtinë, Republika e Kosovës.

DETAJET E PAKETIMIT TË PRODUKTIT PËR TRANSPORT:

Lartësia: 3.8cm
Gjerësia: 3cm
Gjatësia: 15.3cm
Pesha: 80g
Sasia: 1 Njësi

Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me transportin apo pagesën, ju lutemi na kontaktoni përmes e-mail adresës: info@unibeauty.biz apo përmes formës së konktatit që gjendet në web-faqen tonë. Ne do të mundohemi t’u përgjigjemi pyetjeve apo kërkesave tuaja në kohë sa më të shkurtër.

Për të lehtësuar komunikimin, ju lutemi vendoseni kodin e produktit apo numrin e porosisë në të gjitha format e komunkimit.