MEXX MAN PERFUME 30ml & SHOWER GEL 50ml | PARFUM & GELL RROJE PËR MESHKUJ

23.49

Kodi: 3614226770097

Statusi: Në Stok

Quick Overview

Mexx Man: i mrekullueshëm, spontan, i gjallë – një aromë për burrat ambiciozë, optimistë.

Sasia:


TRANSPORTI BËHET NË TË GJITHË BOTËN

Dërgesat brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€.
Dërgesat jashtë Kosovës me DHL do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 24 deri në 48 orë.