LCN BIO GLASS GEL 40ml | GELL USHQYES PËR THONJ

79.99

Kodi: 4047816763329

Statusi: Në Stok

Quick Overview

Risia e LCN – BIO GLASS GEL (BGG), gell 100% pa acid me aktive organike për thonj të shëndetshëm.

Sasia:


TRANSPORTI BËHET NË TË GJITHË BOTËN

Dërgesat brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€.
Dërgesat jashtë Kosovës me DHL do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 24 deri në 48 orë.

Risia e LCN – BIO GLASS GEL (BGG), gell 100% pa acid me aktive organike për thonj të shëndetshëm.

Bio-Glass përmban vetëm veti të cilat pranohen nga trupi i njeriut. Si rezultat, trupi pëson reaksion nga mbrojtja kundër stresit, psh. mund të shmanget shtytja dhe ngulfatja e trupit të huaj.

Bio-Glass krijon lidhje natyrale tek thoi natyral. Për shkak të përbërjes së veçantë jo-organike, bio-glass nuk prapësohet nga trupi por përkrah ndërtimin e indit të ri. Në veçanti, përmirësohet ngjitja tek thoi i ri. Bio-Glass, poashtu, vepron si transportues i dopantit bioaktiv.

BGG është kombinim i ngjitësit përforcues dhe gellit ndërtues, e cila e bën të pamundshme, përmes vetive përbërëse aktive, ndër tjerash, edhe dëmtimet e thonjve. P.sh. nga ngjitësit përforcues me përmbajtje acidi.

Kompleksi më përbërës aktiv të veçantë të Bio-Glass, L-Cysteine ​​dhe Chitosan përkrah thoin gjatë ripërtëritjes dhe dukshëm mund të përmirësoj strukturën e tij.

L-cysteine është amino acid dhe protein dhe është blloku ndërtues më i rëndësishëm i keratinës. Vetia përbërëse aktive është esenciale për rritjen e shëndoshë të thoit.

Chitosan është biopolymer i polyaminosacarides që ndodhin në mënyrë natyrale dhe është e provuar për posedimin e efektit anti-bakterial dhe fungicidal. Për këtë arsye, vetia përbërëse aktive është veçanërisht e përshtashtme për thonj të dëmtuar si dhe për lëndime të vogla në paletën dhe shtratin e thoit, që rezulton si pasojë e lëmimit dhe bluarjes jo të duhur.

Aplikimi:

Aplikoni BGG tek thoi natyral apo artificial dhe ndërtoni atë. Pastaj trajtojeni (2 minuta në pajisjen me tub UV apo 60 sekonda me pajisjen LED). BGG është ton pastel delikat, i përshtatshëm për të gjitha llojet e thonjve, paraqitet pas heqjes së shtresës shpërndarëse të mëndafsht mat. Pastaj mbështjelleni më LCN sealant sipas dëshirës suaj.

 

UNI Cosmetics

Produkte bukurie nga linjat më të njohura botërore me çmimet më të lira në treg dhe cilësi të shkëlqyeshme.

Gjithmonë të përkushtuar drejt risive dhe produkteve të reja!

Transporti i produkteve bëhet në të gjithë botën.

• Për porositë jashtë Kosovës, transporti i produktit pas pranimit të pagesës, do të niset brenda 1 deri në 3 ditë pune nga DHL apo nga Posta e Kosovës Sh.A., varësisht prej kërkesës suaj.

• Porositë brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€. Për çdo blerje nën 9.99€, transporti paguhet plus 2.49€.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar prej 24-48 orë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me DHL.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 7 deri në 30 ditë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me Postën e Kosovës Sh.A.

• Për blerjet jashtë territorit të Kosovës, pagesa duhet të bëhet paraprakisht.

• Për porositë jashtë Kosovës, të cilat kanë peshë më të madhe se 30kg, ju lutem na kontaktoni në email: info@unibeauty.biz, sepse është e mundur që të ju ofrojmë çmim më të volitshëm të transportit sesa në ofertën që e kemi në web faqe.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht e keni dhënë adresën e destinimit gabim dhe kështu produktet nuk kanë arritur në destinacionin e dëshiruar.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht dërgesat vonohen për arsye të ndalimit nga dogana e shtetit tuaj.

• Ju lutem keni pasasysh, në rast se dogana e shtetit tuaj imponon pagesë doganore apo taksa të tjera për produktet e porositura, atëherë ju jeni të obliguar t’i paguani ato.

• Në rast së për arsye të ndryshme, dogana e shtetit tuaj ndalon produktet e blera/porositura, atëherë është përgjegjësi e blerësit/porositësit që ta bëjë pagesën shtesë për transport dhe ta organizoj transportin nga pika doganore deri në adresën e kërkuar.

• Ju lutem na konfirmoni adresën pasi që të përzgjedhni produktin.

• Të hollat do t’iu kthehen nëse nuk arrihet të realizohet porosia.

• Të hollat kthehen në mënyrë të plotë apo të pjesshme nëse ndonjë produkt nuk ka arritur ashtu siç është porositur.

• Lokacioni i produktit: Prishtinë, Republika e Kosovës.

DETAJET E PAKETIMIT TË PRODUKTIT PËR TRANSPORT:

Lartësia: 25cm
Gjerësia: 10cm
Gjatësia: 35cm
Pesha: 1500g
Sasia: 1 Njësi

Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me transportin apo pagesën, ju lutemi na kontaktoni përmes e-mail adresës: info@unibeauty.biz apo përmes formës së konktatit që gjendet në web-faqen tonë. Ne do të mundohemi t’u përgjigjemi pyetjeve apo kërkesave tuaja në kohë sa më të shkurtër.

Për të lehtësuar komunikimin, ju lutemi vendoseni kodin e produktit apo numrin e porosisë në të gjitha format e komunkimit.