LCN AFO BUILDING GEL F 5ML | GELL ME NDËRTUES

14.99

Kodi: 40217

Statusi: Në Stok

Quick Overview

Tekstura inovative all-for-one (AFO) e këtij sistemi të gellit me performancë të lartë, sjellë rezultate të përsosura për të gjithë thonjt që ballafaqohen me paqëndrueshmëri të jashtëzakonshme.

Sasia:


TRANSPORTI BËHET NË TË GJITHË BOTËN

Dërgesat brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€.
Dërgesat jashtë Kosovës me DHL do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 24 deri në 48 orë.

Tekstura inovative all-for-one (AFO) të këtij sistemi të gellit me performancë të lartë sjellë rezultate të përsosura për të gjithë thonjt që ballafaqohen me paqëndrueshmëri të jashtëzakonshme.

Gelli ndërtues dhe modelues në kombinim me AFO Nail Foundation dhe Bonding Gel, është i përshtatshëm për thonj problematik dhe është e disponueshme në tre verzione.

Vetitë përbërëse të modelimit:

 • Vazhdueshmëri me viskozitet të lehtë
 • E lehtë për modelim
 • Është i lëmuar

Veçoritë:

 • Siguri ndaj thyerjes
 • Elasticitet të lartë
 • Përdorim me rehati të lartë
 • Pa acid

Aplikimi:

 1. Fillojeni modelimin me AFO Nail Foundation. Thahet në ajër dhe vepron si ngjitës promovues si bazë e përsosur për hapat pasues.
 2. Me gellin AFO Bonding, heqjet e mëvonshme të thonjve janë praktikisht të pamundura. Ky ngjitës përforcues, me UV jashtëzakonisht të fuqishme, është i lehtë për tu procesuar dhe përmbanë përbërës me një sasi të vogël të acidit.
 3. Gelli AFO Building është gell ndërtues dhe modelues dhe është praktikisht i vet-qëndrueshëm. Ju lejon sipërfaqe të lëmuar, e cila është shumë e mirë dhe e lehtë për lëmim me limë. Vazhdueshmëria është me viskozitet të lehtë dhe mund të modelohet idealisht. Gjithashtu, gelli AFO Building është elastik, përkundër rezistencës së madhe ndaj çarjes, si dhe siguron rehati të lartë gjatë përdorimit.
 4. Për rezultate shumë të mira, përdorni sistemin AFO në kombinim me LCN sealant të zgjedhjes suaj.

Përparësitë:

 • E përshtatshme për të gjitha llojet e thonjve
 • Vetë-lëmim
 • Thoi nuk bie nga gishti
 • Fleksibile dhe e pathyeshme
 • Jashtëzakonisht rezistente ndaj gërrvishtjeve
 • Aplikim i thjeshtë
 • Përdorim me rehati të lartë
 • E përshtatshme për zgjatjen e thonjve
 • Me maje dhe shabllona si dhe për thonj artistik 3D.

 

UNI Cosmetics

Produkte bukurie nga linjat më të njohura botërore me çmimet më të lira në treg dhe cilësi të shkëlqyeshme.

Gjithmonë të përkushtuar drejt risive dhe produkteve të reja!

Transporti i produkteve bëhet në të gjithë botën.

• Për porositë jashtë Kosovës, transporti i produktit pas pranimit të pagesës, do të niset brenda 1 deri në 3 ditë pune nga DHL apo nga Posta e Kosovës Sh.A., varësisht prej kërkesës suaj.

• Porositë brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€. Për çdo blerje nën 9.99€, transporti paguhet plus 2.49€.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar prej 24-48 orë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me DHL.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 7 deri në 30 ditë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me Postën e Kosovës Sh.A.

• Për blerjet jashtë territorit të Kosovës, pagesa duhet të bëhet paraprakisht.

• Për porositë jashtë Kosovës, të cilat kanë peshë më të madhe se 30kg, ju lutem na kontaktoni në email: info@unibeauty.biz, sepse është e mundur që të ju ofrojmë çmim më të volitshëm të transportit sesa në ofertën që e kemi në web faqe.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht e keni dhënë adresën e destinimit gabim dhe kështu produktet nuk kanë arritur në destinacionin e dëshiruar.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht dërgesat vonohen për arsye të ndalimit nga dogana e shtetit tuaj.

• Ju lutem keni pasasysh, në rast se dogana e shtetit tuaj imponon pagesë doganore apo taksa të tjera për produktet e porositura, atëherë ju jeni të obliguar t’i paguani ato.

• Në rast së për arsye të ndryshme, dogana e shtetit tuaj ndalon produktet e blera/porositura, atëherë është përgjegjësi e blerësit/porositësit që ta bëjë pagesën shtesë për transport dhe ta organizoj transportin nga pika doganore deri në adresën e kërkuar.

• Ju lutem na konfirmoni adresën pasi që të përzgjedhni produktin.

• Të hollat do t’iu kthehen nëse nuk arrihet të realizohet porosia.

• Të hollat kthehen në mënyrë të plotë apo të pjesshme nëse ndonjë produkt nuk ka arritur ashtu siç është porositur.

• Lokacioni i produktit: Prishtinë, Republika e Kosovës.

DETAJET E PAKETIMIT TË PRODUKTIT PËR TRANSPORT:

Lartësia: 25cm
Gjerësia: 10cm
Gjatësia: 35cm
Pesha: 1500g
Sasia: 1 Njësi

Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me transportin apo pagesën, ju lutemi na kontaktoni përmes e-mail adresës: info@unibeauty.biz apo përmes formës së konktatit që gjendet në web-faqen tonë. Ne do të mundohemi t’u përgjigjemi pyetjeve apo kërkesave tuaja në kohë sa më të shkurtër.

Për të lehtësuar komunikimin, ju lutemi vendoseni kodin e produktit apo numrin e porosisë në të gjitha format e komunkimit.