SET PËR THONJ UV & LED 1x12pcs

45.98

Kodi: KOD0005911789

Statusi: Në Stok

Quick Overview

Set për mbjelljen e thonjëve i cili në vete përmban produktet e nevojshme me cilësi të lartë për realizimin e mbjelljes së thonjëve si në kushte shtëpiake gjithashtu edhe në sallone të bukurisë.

Sasia:


TRANSPORTI BËHET NË TË GJITHË BOTËN

Dërgesat brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€.
Dërgesat jashtë Kosovës me DHL do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 24 deri në 48 orë.

UV & LED llambë 36w x 1 copë: Dizajn mode: me formë diamanti 3D dhe dizajn mahnitës të paketimit. Kjo makinë posedon sensor automatik me rreze të kuqe. Do të filloj të funksionojë automatikisht kur duart të futen brenda dhe, poashtu, do të fiket automatikisht kur duart do të tërhiqen, apo kur koha në kohëmatës mbaron. Kohëmatës me 3 rregullues të kohës: 10s/30s/60s.

Silcare gell ndërtues (Clear) 30gr x 1 copë: Baza One Clear është një gell transparent, ideal për të ndërtuar thoin natyral si dhe atë artificial. Me lehtësi ju mund të përzieni elemente dhe të bëni kombinime me gellët ose akrilikët e tjerë. E mesme e trashë, vetë-nxitëse, siguron një nivel rehatie. Duke eliminuar produktin e acidit akrilik është arritur efekti shumë më i favorshëm në thonj, në krahasim me gellin standard UV.

VEÇORITË:

 • produkt pa acid!
 • i pangjyrë
 • trashësi mesatare
 • vetitë e vetë-ngritjes
 • aplikim një fazor

Silcare base & top coat 15gr x 1 copë: Mund të përdoret si bazë dhe si përfundues, i cili ka masë të fortë ngjitëse për mbrojtje të qëndrueshme të ngjyrës.

Silcare primer për thonj 15ml x 1 copë: Është lëng me cilësi të lartë pa acid që e rritë fuqinë ngjitëse të masës së gellit apo të akrilikut tek thonjt natyral duke i gërryer dhe duke e larguar acidin.

Tipsa për thonj 1×100 copë x 1 copë: Tipsa për thonj të cilët mund ti përdorni me gell apo akrilik për të krijuar elegancë dhe pamje natyrale.

Brush për thonj x 1 copë: Tani do ta keni fare lehtë shpërndarjen e gellit, me anë të kësaj brushe fantastike e cila mundëson kryerjen procesin pa vështirësi dhe me shumë estetikë. Hijeshi dhe bukuri për thonjtë.

Lovigo ngjitës për thonj 10gr x 1 copë: Ngjitës për thonj me brushë. Siguron ngjitje të mirë të thoit artificial në bazë të thoit natyral. Gjithashtu mund të ngjisni dekorime të ndryshme. Tharje transparente, e shpejtë dhe shumë e qëndrueshme.

Shirit dekorues për thonj 1mm x 2 copë: Stilime pakufi të thonjëve me shiritin dekorues i cili iu jep atyre hijeshi dhe veçanti të madhe. Thonj unik dhe të bukur. Të domosdoshëm për stilizime dekoruese moderne.

Limë e drejtë & harkore 100/180 x 1 copë: Limë për thonj që i kushtohet stilimit profesional të thonjve. E prodhuar nga materiali i cilësisë së lartë që përkon me kërkesat më specifike.

Limë harkore 100/180 x 1 copë: Limë për thonj që i kushtohet stilimit profesional të thonjve. E prodhuar nga materiali i cilësisë së lartë që përkon me kërkesat më specifike.

Limë bllok për thonj x 1 copë: Bllok lëmues, me cilësi shumë të lartë, për lëmimin e thonjve shtojcë, thonjve akrilikë, tipsëve, thonjve natyralë.

 

 

Produktet në set: 

 • UV & LED llambë 36w x 1 copë
 • Silcare gell ndërtues 30gr x 1 copë
 • Silcare base & top coat 15gr x 1 copë
 • Silcare primer për thonj 15ml x 1 copë
 • Tipsa për thonj 1×100 copë x 1 copë
 • Lovigo ngjitës për thonj 10gr x 1 copë
 • Shirit dekorues për thonj 1mm x 2 copë
 • Limë e drejtë & harkore 100/180 x 1 copë
 • Limë harkore 100/180 x 1 copë
 • Limë bllok për thonj x 1 copë
 • Brush për thonj x 1 copë

UNI Cosmetics

Produkte bukurie nga linjat më të njohura botërore me çmimet më të lira në treg dhe cilësi të shkëlqyeshme.

Gjithmonë të përkushtuar drejt risive dhe produkteve të reja!

Transporti i produkteve bëhet në të gjithë botën.

• Për porositë jashtë Kosovës, transporti i produktit pas pranimit të pagesës, do të niset brenda 1 deri në 3 ditë pune nga DHL apo nga Posta e Kosovës Sh.A., varësisht prej kërkesës suaj.

• Porositë brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€. Për çdo blerje nën 9.99€, transporti paguhet plus 2.49€.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar prej 24-48 orë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me DHL.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 7 deri në 30 ditë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me Postën e Kosovës Sh.A.

• Për blerjet jashtë territorit të Kosovës, pagesa duhet të bëhet paraprakisht.

• Për porositë jashtë Kosovës, të cilat kanë peshë më të madhe se 30kg, ju lutem na kontaktoni në email: info@unibeauty.biz, sepse është e mundur që të ju ofrojmë çmim më të volitshëm të transportit sesa në ofertën që e kemi në web faqe.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht e keni dhënë adresën e destinimit gabim dhe kështu produktet nuk kanë arritur në destinacionin e dëshiruar.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht dërgesat vonohen për arsye të ndalimit nga dogana e shtetit tuaj.

• Ju lutem keni pasasysh, në rast se dogana e shtetit tuaj imponon pagesë doganore apo taksa të tjera për produktet e porositura, atëherë ju jeni të obliguar t’i paguani ato.

• Në rast së për arsye të ndryshme, dogana e shtetit tuaj ndalon produktet e blera/porositura, atëherë është përgjegjësi e blerësit/porositësit që ta bëjë pagesën shtesë për transport dhe ta organizoj transportin nga pika doganore deri në adresën e kërkuar.

• Ju lutem na konfirmoni adresën pasi që të përzgjedhni produktin.

• Të hollat do t’iu kthehen nëse nuk arrihet të realizohet porosia.

• Të hollat kthehen në mënyrë të plotë apo të pjesshme nëse ndonjë produkt nuk ka arritur ashtu siç është porositur.

• Lokacioni i produktit: Prishtinë, Republika e Kosovës.

DETAJET E PAKETIMIT TË PRODUKTIT PËR TRANSPORT:

Lartësia: 25cm
Gjerësia: 10cm
Gjatësia: 35cm
Pesha: 1500g
Sasia: 1 Njësi

Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me transportin apo pagesën, ju lutemi na kontaktoni përmes e-mail adresës: info@unibeauty.biz apo përmes formës së konktatit që gjendet në web-faqen tonë. Ne do të mundohemi t’u përgjigjemi pyetjeve apo kërkesave tuaja në kohë sa më të shkurtër.

Për të lehtësuar komunikimin, ju lutemi vendoseni kodin e produktit apo numrin e porosisë në të gjitha format e komunkimit.