SILCARE ACRYL SEQUENT CLEAR 12g | SOLUCION PËR AKRIL

4.99

Kodi: AKRYL CLC300112

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview

I përkryer për modelim të plotë, për përmirësime dhe për rimbushje.

 

TRANSPORTI BËHET NË TË GJITHË BOTËN

Dërgesat brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€.
Dërgesat jashtë Kosovës me DHL do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 24 deri në 48 orë.

Akril rezultues 

I përkryer për modelim të plotë, për përmirësime dhe për rimbushje.
I lehtë për përdorim dhe për punë me të.
I dizajnuar edhe për profesionistët e fushës edhe për amatorë.

METODË  E ZGJATJES SË THONJVE ME AKRIL

 • I dezinfektojmë duart tona dhe të klientit duke përdorur solucion antibakterial (p.sh. Izosol)
 • Me një shkop druri i shtyejmë kutikulat e thonjve
 • Shikojmë mirë  formën dhe madhësinë e thonjve
 • Aplikojmë një sasi të vogël të ngjitësit me brushë në sipërfaqën e brendshme të thoit artificial (p.sh. Nail Glue Silcare Basic). Ngjitësin e përhapim në mënyrë të barabartë që të mos krijohen fluska të ajrit në mes të thoit artificial dhe atij natyral
 • Pjesën e mbetur të ngjitësit e heqim
 • E shkurtojmë thoin artificial në gjatësinë e dëshiruar
 • I japim një formë thoit artificial duke përdorur limë
 • Drejtoni vijën në mes thoit artificial dhe atë natyral me anë të limës
 • Hiqni pluhurin e formuar mbi dhe anash thoit artificial me një fshesë ose brushë
 • Me limën bllok lëmojeni thoin artificial në të gjithë pjesën
 • Hiqeni pluhurin dhe pastroni thoin në tërësi
 • Më pas përdorni primer, duke e shpërndarë atë në tërë thoin (p.sh. Perfect Primer)
 • Në pjesën natyrale të thoit aplikojmë lëngun (p.sh. Monomer Fast Clear LUX )
 • Fusim brushën në akril dhe e vendosim në thon duke formuar një maje
 • Duke lëvizur me brushë në thon e formojmë një tip të bardhë. Pastaj vazhdojmë me po të njëjtën mënyrë me akrilik rozë ose transparente duke formuar pjesën tjetër të thonjve
 • Prisni derisa të thahet dhe të bashkohet me thoin për të marrë formën e duhur
 • Nëse në vend të thoit artificial keni përdorur shabllone, i hiqni ato
 • I japim  një shkëlqim me një top coat ose me llak për thonj
 • Ju gjithashtu mund të aplikoni një gell me shkëlqim ose UV gell me shkëlqim. Për përdorimin e gellit nevojitet një llambë UV.
 • Në fund e pastrojmë lëkurën me një vaj ushqyes (p.sh. Olis Garden Of Color)

LLOJI I AKRILIT: ndërtues, akril, i lehtë për përdorim

KAPACITETI: 12g

UNI Cosmetics

Produkte bukurie nga linjat më të njohura botërore me çmimet më të lira në treg dhe cilësi të shkëlqyeshme.

Gjithmonë të përkushtuar drejt risive dhe produkteve të reja!

Transporti i produkteve bëhet në të gjithë botën.

• Për porositë jashtë Kosovës, transporti i produktit pas pranimit të pagesës, do të niset brenda 1 deri në 3 ditë pune nga DHL apo nga Posta e Kosovës Sh.A., varësisht prej kërkesës suaj.

• Porositë brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€. Për çdo blerje nën 9.99€, transporti paguhet plus 2.49€.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar prej 24-48 orë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me DHL.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 7 deri në 30 ditë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me Postën e Kosovës Sh.A.

• Për blerjet jashtë territorit të Kosovës, pagesa duhet të bëhet paraprakisht.

• Për porositë jashtë Kosovës, të cilat kanë peshë më të madhe se 30kg, ju lutem na kontaktoni në email: info@unibeauty.biz, sepse është e mundur që të ju ofrojmë çmim më të volitshëm të transportit sesa në ofertën që e kemi në web faqe.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht e keni dhënë adresën e destinimit gabim dhe kështu produktet nuk kanë arritur në destinacionin e dëshiruar.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht dërgesat vonohen për arsye të ndalimit nga dogana e shtetit tuaj.

• Ju lutem keni pasasysh, në rast se dogana e shtetit tuaj imponon pagesë doganore apo taksa të tjera për produktet e porositura, atëherë ju jeni të obliguar t’i paguani ato.

• Në rast së për arsye të ndryshme, dogana e shtetit tuaj ndalon produktet e blera/porositura, atëherë është përgjegjësi e blerësit/porositësit që ta bëjë pagesën shtesë për transport dhe ta organizoj transportin nga pika doganore deri në adresën e kërkuar.

• Ju lutem na konfirmoni adresën pasi që të përzgjedhni produktin.

• Të hollat do t’iu kthehen nëse nuk arrihet të realizohet porosia.

• Të hollat kthehen në mënyrë të plotë apo të pjesshme nëse ndonjë produkt nuk ka arritur ashtu siç është porositur.

• Lokacioni i produktit: Prishtinë, Republika e Kosovës.

DETAJET E PAKETIMIT TË PRODUKTIT PËR TRANSPORT:

Lartësia: 25cm
Gjerësia: 10cm
Gjatësia: 35cm
Pesha: 1500g
Sasia: 1 Njësi

Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me transportin apo pagesën, ju lutemi na kontaktoni përmes e-mail adresës: info@unibeauty.biz apo përmes formës së konktatit që gjendet në web-faqen tonë. Ne do të mundohemi t’u përgjigjemi pyetjeve apo kërkesave tuaja në kohë sa më të shkurtër.

Për të lehtësuar komunikimin, ju lutemi vendoseni kodin e produktit apo numrin e porosisë në të gjitha format e komunkimit.