SILCARE BASE ONE UV GEL BUILDER PINK 15g | GELL NDËRTUES

4.99 3.49

Kodi: 5902232126341

Statusi: Në Stok

Quick Overview

Gelli Base One Pink është një gell me një faze aplikimi, i dendur, rozë transparent. Ngjitje e mrekullueshme pranë kutikulave, duke përmbushur vetitë e vetë-ngritjës.

Sasia:


TRANSPORTI BËHET NË TË GJITHË BOTËN

Dërgesat brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€.
Dërgesat jashtë Kosovës me DHL do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 24 deri në 48 orë.

Gellët Base One u krijuan nga receta moderne që prodhon një zinxhir polimeri jashtëzakonisht të qëndrueshëm të masës gell. Aplikimi i duhur i grimcave e bën masën të fortë dhe të lakueshme në  të njëjtën kohë, me një përshtatshmëri shumë të mirë të thoit artificial me atë natyral.

Gelli Base One Pink është një gell me një faze aplikimi, i dendur, rozë transparent. Ngjitje e mrekullueshme pranë kutikulave, duke përmbushur vetitë e vetë-ngritjës. Rekomandohet për ndërtim në thonjt dhe shabllonët e rremë. Mund të kombinohet me gell me ngjyrë dhe dekorime të ngjitura. Jep një shkëlqim të bukur.

VEÇORITË:

  • i trashë
  • transparent-rozë
  • ngjitje e mrekullueshme pranë kutikulave
  • jep shkelqim
  • përdorim me një fazë të aplikimit

Mënyra e përdorimit:

Aplikoni gellin në thon dhe thajeni në UV llambë me fuqi 36 watt, për 2 minuta.

Baza One Line është një linjë me një fazë, e cila falë zhvillimit nga produktet më të mira të kombinuara në përmasa të drejta, mund të përdoret në një proces trefazor. Në sajë të dekorimeve të përdorura do të zgjasë më shumë, dhe ne do të gëzojmë më shumë intensitetin e tij.

Hapi i parë është aplikimi i një shtrese të gellit (p.sh. Base Gel One Bonder) që ngrit ngjitjen e masës së gellit. Ideal për çdo lloj të thonjve. Gelli formon një filtër mbrojtës në mes të thoit dhe gellit që ngrit ngjitjen e gellëve pasues. Përdoret vetëm për metodën e gellit.

Shtresa e tharë e gellit “Bonder” është primare për hapin e dytë, i cili ndërton shtresën e bërë me gell si Baza One Clear – V. Hapi i tretë është një gell si Base One Shining, i cili përshtatet në mënyrë të përkryer me shtresa të mëparshme dhe shton shkëlqim në thonjt.

LLOJI I GELLIT: ndërtues, gjysmë-transparent, shton shkëlqim

KAPACITETI: 15g

 

UNI Cosmetics

Produkte bukurie nga linjat më të njohura botërore me çmimet më të lira në treg dhe cilësi të shkëlqyeshme.

Gjithmonë të përkushtuar drejt risive dhe produkteve të reja!

Transporti i produkteve bëhet në të gjithë botën.

• Për porositë jashtë Kosovës, transporti i produktit pas pranimit të pagesës, do të niset brenda 1 deri në 3 ditë pune nga DHL apo nga Posta e Kosovës Sh.A., varësisht prej kërkesës suaj.

• Porositë brenda territorit të Kosovës arrijnë për 24 orë pune dhe transporti është GRATIS për të gjitha blerjet mbi 9.99€. Për çdo blerje nën 9.99€, transporti paguhet plus 2.49€.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar prej 24-48 orë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me DHL.

• Porositë jashtë Kosovës do të arrijnë tek destinacioni i kërkuar brenda 7 deri në 30 ditë pune, nëse kërkoni që transporti i porosive të bëhet me Postën e Kosovës Sh.A.

• Për blerjet jashtë territorit të Kosovës, pagesa duhet të bëhet paraprakisht.

• Për porositë jashtë Kosovës, të cilat kanë peshë më të madhe se 30kg, ju lutem na kontaktoni në email: info@unibeauty.biz, sepse është e mundur që të ju ofrojmë çmim më të volitshëm të transportit sesa në ofertën që e kemi në web faqe.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht e keni dhënë adresën e destinimit gabim dhe kështu produktet nuk kanë arritur në destinacionin e dëshiruar.

• Nuk marrim përgjegjësi nëse eventualisht dërgesat vonohen për arsye të ndalimit nga dogana e shtetit tuaj.

• Ju lutem keni pasasysh, në rast se dogana e shtetit tuaj imponon pagesë doganore apo taksa të tjera për produktet e porositura, atëherë ju jeni të obliguar t’i paguani ato.

• Në rast së për arsye të ndryshme, dogana e shtetit tuaj ndalon produktet e blera/porositura, atëherë është përgjegjësi e blerësit/porositësit që ta bëjë pagesën shtesë për transport dhe ta organizoj transportin nga pika doganore deri në adresën e kërkuar.

• Ju lutem na konfirmoni adresën pasi që të përzgjedhni produktin.

• Të hollat do t’iu kthehen nëse nuk arrihet të realizohet porosia.

• Të hollat kthehen në mënyrë të plotë apo të pjesshme nëse ndonjë produkt nuk ka arritur ashtu siç është porositur.

• Lokacioni i produktit: Prishtinë, Republika e Kosovës.

DETAJET E PAKETIMIT TË PRODUKTIT PËR TRANSPORT:

Lartësia: 25cm
Gjerësia: 10cm
Gjatësia: 35cm
Pesha: 1500g
Sasia: 1 Njësi

Nëse keni ndonjë pyetje lidhur me transportin apo pagesën, ju lutemi na kontaktoni përmes e-mail adresës: info@unibeauty.biz apo përmes formës së konktatit që gjendet në web-faqen tonë. Ne do të mundohemi t’u përgjigjemi pyetjeve apo kërkesave tuaja në kohë sa më të shkurtër.

Për të lehtësuar komunikimin, ju lutemi vendoseni kodin e produktit apo numrin e porosisë në të gjitha format e komunkimit.