2.99

Kodi: KOD0000000415

Statusi: Në Stok

Quick Overview
E përkryer për të gjitha llojet e pllakave, këto lojë me birila me ujë EVA janë projektuar për të siguruar që pllakat tuaja të përziera dhe të mbahen me lagështi....
Sasia: