199.99

Kodi: BQ830

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Shtrati për sallone të bukurisë është shtrat i veshur me susta në thellësi, me kornizë të fortë dhe me mbajtëse të shpinës të rregullueshëm për rahati të shtuar....
Sasia: