164.99

Kodi: KOD0000033575

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Shtrati për sallone të bukurisë është shtrat i veshur me susta në thellësi, me kornizë të fortë dhe me mbajtëse të rregullueshme të shpinës, për rahati të shtuar....