0.99

Kodi: KOD1000000362

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Tipsa për thonj. Janë të lehtë për aplikim, kanë qëndrusehmëri të gjatë, janë fleksibilë, përshtaten gati në të gjithë thonjtë dhe janë të prodhuar nga plastika ABS....
Sasia: