9.99

Kodi: 5907474426549

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Spërkatësi pa ngjyrë për fiksimin e hijes së fytyrës, sjell shtresë të hollë me peshë të vogël, të padukshme dhe mbrojtëse, e cila e bën grimin që të jetë më i qëndrueshëm e dhe mbron atë nga njollosja....
Sasia: