0.99

Kodi: F-44

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Një sasi e madhe me madhësi salloni të letrave për depilim, që janë prodhuar nga materiali me cilësinë më të lartë, për të parandaluar thithjen përtej letrës dhe kësisoj për të ofruar rezultate të pastra, të shpejta dhe profesionale....