19.99

Kodi: 6957952219889

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Pajisja dallon nga figarot e zakonshme me 3 pllakat e veçanta të saj, që, në mënyrë të konsiderueshme, e përshpejtojnë procesin dhe i zgjerojnë mundësitë modeluese....
Sasia: