3.94

Kodi: 3838980511868

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Perming Lotion S është preparat i butë alkalin për flokë të shëndetshme, dhe për flokë normale që ju dëshironi t’i bëni kaqurrele të forta....