5.49

Kodi: 8412261080073

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Shampon për flokë me ngjyrë të bardhë apo të thinjura. E mbron flokun me ngjyrë të bardhë, duke e përmirësuar dhe modifkuar shatirimin e verdhë....
Sasia: