19.99

Kodi: 8412261172228

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Trajtimi HL përbëhet nga shamponi dhe krema kundër humbjes së flokëve. Këto produkte janë të dizajnuara për të siguruar zgjidhje për probleme të veçanta, të tilla si humbja e flokëve....
Sasia: