69.99

Kodi: 4029924070186

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Modeli për fillestar opcionalisht sjellë zgjedhje në mes të skajit prerës me mikro-dhëmbëzorë dhe me skaj prerës të ngjyrosur....