59.99

Kodi: BQ534

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Vetëm karriget me strukturën e duhur janë të përshtatshme për aktivitetet e profesionistëve të salloneve të bukurisë, siç janë prerja dhe ngjyrimi....