34.99

Kodi: 8590669087532

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Kjo tharrëse për flokë është kombinim i fuqisë, shpejtësisë dhe dizajnit që sjellë edhe performancë prej 2000w edhe mbajtje me peshë të lehtë ergonomike....