3.49 2.49

Kodi: 8412261081124

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Krem për rregullimin e ngjyrës që i kushtohet flokëve të trajtuara me ngjyra dhe të zbardhura. Nuk ka nevojë të shpëlahen me ujë....
Sasia: