8.99 6.49

Kodi: BO-C.12DXVI

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Gelli Base One Clear është një gell transparent, ideal për të ndërtuar thoin natyral si dhe atë artificial. Me lehtësi ju mund të përzieni elemente dhe të bëni kombinime me gella ose akrilikë të tjerë. E mesme e trashë, vetë-nxitëse, siguron një nivel rehatie....
Sasia: