8.99

Kodi: BO-SH.26DXVI

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Base One Shining është gell shkëlqyes i mrekullueshëm. Është transparent dhe me trashësi mesatare. I mbron thonjt nga heqja e ngjyrës si dhe nga zverdhimi....