8.99

Kodi: BO-BB.04EXVI

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Cilësia e lartë e  bazës së gellit Base One Bonder 30 ml pa acid e rritë masën ngjitëse të gellit. Produkti është i shkëlqyeshëm për thonjë problematik dhe për bazën e butë të thonjve....