39.99

Kodi: WT004250P

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Gelli UV me fazë të bashkëshkrierjes dhe me vazhdueshmëri të butë, me shkëlqim, vetë-nivelizues dhe me mbajtje të mirë....