12.99

Kodi: 8412261168252

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Eliksir për dendësim të flokëve: Vaj Abisinas + pluhur diamanti. Për flokë të rritura, pa gjallëri dhe të stresuara....
Sasia: