19.99

Kodi: KOD1000000261

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Kjo tharrëse për flokë është kombinim i fuqisë, shpejtësisë dhe dizajnit që sjellë edhe performancë prej 2300w edhe mbajtje me peshë të lehtë ergonomike....