3.49 2.49

Kodi: 00101004

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Zbardhuesi i kaltër pluhur Superblanc* ka një përbërës që ofron mbështetje më të mirë në fijet e flokut, me shkëlqim më të rrufeshëm dhe, si rezultat, më shumë kontroll mbi procesin zbardhues....
Sasia: