6.32

Kodi: 4260379931954

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
Perming Lotion S është preparat i butë alkalin për flokë të shëndetshme, dhe për flokë normale që ju dëshironi t’i bëni kaqurrele të forta....