2.99

Kodi: GKBBU220150

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Një koleksion i veçantë i pastruesëve në shtatë ngjyra dhe aroma të ndryshme e bëjnë trajtimin e thonjve më të këndshëm, të dobishëm dhe të thjeshtë....
Sasia: