8.89

Kodi: 8000836412093

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Color Writer është ngjyrë e drejtpërdrejt dhe gjysëm e përhershme për flokë. Është e gatshme për përdorim pa patur nevojë për përzierje me substanca të tjera....
Sasia: