7.27

Kodi: 4056800088034

Statusi: Jashtë Stokut

Quick Overview
E respektuar nga frizerët anekënd globit për vazhdueshmërinë dhe trashësinë e saj kremoze, përzierjen e përmirësuar dhe performancën moderne....