13.49 12.89

Kodi: 4015600090609

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Pudër e shpejt dhe e lehtë për tu përzier, BLONDOR Multi Blonde Powder prodhon vazhdueshmëri kremoze për aplikim profesional (e kaltër)....
Sasia: