6.49 5.49

Kodi: 8000836134964

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Neutralizon nuancat e verdha të flokëve të bardha, të thinjura dhe atyre të cilave ju ka larguar ngjyra, flokëve të theksuara apo atyre të ndriquara....
Sasia: