199.99

Kodi: 726

Statusi: Në Stok

Quick Overview
Shtrat profesional për sallone të bukurisë: është shtrat i cili mund të përdoret për qëllime të ndryshme si: depilim, masazhë, tatuazh dhe për tretmane të ndryshme të bukurisë....
Sasia: